Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

2016-ban az Év színe a Rózsakvarc és a derűs Serenity kék

Beküldve - - - Trend
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 1021 megjelenés
 • Nyomtatás

Lássuk, hogy mutat a lakberendezésben, hogyan használd a divatban, vagy ezek a Pantone további színei 2016-ra. Színek terén biztos nem lesz unalmas 2016. Az eddigiektől eltérően 2016-ra két színre esett a Pantone intézet választása- ez pedig nem egyszerűen a rózsaszín és a kék, hanem a Rózsakvarc és a Serenity kék, vagyis derűs kék találkozása. Bár két színről van szó, mégis marad az Év színe kifejezés, mivel a két szín együttes kombinációjára helyeződik a hangsúly.

Valljuk be, hogy 2015 eseményei apropóján igen is megállja a helyét a Rózsakvarc és Serenity kék választása. Én személy szerint imádom ezt a párosítást - és hiszem, hogy a világnak szüksége van azokra az eszmékre, amiket ezek a színek közvetítenek felénk: egyensúly, nyugalom, wellness, összeférhetőség, kettősség, lecsendesedés.
Ráadásul ezek az árnyalatok sokszor a természetben is megtalálhatóak, ha egy picit figyelünk rájuk, ha van időnk megállni néhány percre és kémlelni a naplementét, amikor az kékes rózsaszínbe burkolózik.

termeszet.jpg

 

Rózsakvarc, mint kristály: A szeretet köve a család és szerelem megteremtését segíti, a szív csakra köve, amely gyengédségre, megbocsátásra és együttérzésre ösztönöz, nyitottá tesz a szépség és harmónia megteremtésére.

Serenity kék: magyarra fordítva derűs kék, de a szónak több jelentése is van ezek pedig a: derűsség, nyugalom, higgadtság, békesség és vidámság.


2016. Év színe – Rózsakvarc és Serenity kék a lakberendezésben
Nos, tényleg összeillő páros, és jól használhatóak a lakberendezésben is, legyen szó modern, vagy country stílusú enteriőrről, de akár a gyerekszobáról is. Nyilván nem alakíthatjuk minden évben az Év színe szerint otthonunk, de kiegészítők, lakásdekorációk formájában, igen is használhatjuk őket, persze csak, ha tetszik és illik a meglévő falszín, bútorok és egyéb nagyobb felületek színvilágához. A fehér, világosszürke, halvány bézs, natúr fa, tölgy színű felületekhez jól passzol a Rózsakvarc és Serenity kék. Ha pedig nem nyeri el tetszésed ez a két szín, akkor a Pantone további választott színeivel teheted szebbé otthonod:

pantone_szinkod_2016.jpg

 

Lámpák, mint kiegészítők 2016 színeiben:
Kiegészítőként asztali lámpát is találhatsz ilyen színekben, vagy külön lámpaernyőt és vázat állíthatsz össze kedved szerint. A plumen dizájnizzókat pedig a megfelelő foglalatú színes, mégis áttetsző üveg búrákkal is használhatod. Tetszenek ezek a színek, de nem szeretnéd elkötelezni megad a Rózsakvarc és Serenity színek mellett, hanem szívesen megtöltenéd bármikor változtatható színű fénnyel otthonod? Akkor a Philips Hue intelligens, mobil eszközről vezérelhető izzóit és lámpáit nagyon fogod szeretni. A számtalan, ingyenesen letölthető hue applikációval pedig minden eddiginél magasabb szinten alakíthatsz ki okos világítást otthonodban. Változtasd és keverd a színeket, fedezd fel, ahogy lágyan egymásba fonódnak a színes fények. Léteznek Hue kezdőcsomagok is, amelyek 3 darab E27 vagy GU10 foglalatú fényforrásokat és a mobileszközzel való vezérléshez szükséges Bridge központi egységet is tartalmazzák. Az izzókat meglévő lámpáiddal is használhatod.

plumen_pantone.jpg

hue_pantone.jpg

 

 

Pantone divatszínek
Két különböző szín, de még is képes tökéletes összhangot teremteni. Ha nem csak a nappalidban vagy a hálószobában látnád szívesen, hanem viselnéd is a Rózsakvarc és Serenity színeket, akkor így lehetsz divatos 2016-ban:

divat_szin_2016.jpg 


Esküvő 2016-ban Rózsakvarc és Serenity színek
Ha 2016-ra tervezed az esküvőd életed párjával akkor, talán szóba jöhet az Év színe is, ami visszaköszönhet a virág, vagy más dekorációk színeiben, a ruházatokon, esetleg az elengedhetetlen terítéken vagy cukrásztermékeken.

eskuvo_trend_pantone.jpg

 

Blog bejegyzés értékelése: