Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

A Plumen az új kedvenc

Beküldve - - - Design
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 796 megjelenés
 • Nyomtatás

A Hulger gyártotta Plumen termékekkel egyedileg variálható energiatakarékos és rendkívül dekoratív világítást alkothatsz. Különleges formákkal és olyan ütős színekkel gazdagíthatod otthonod, mint például a fényes réz, vagy a gyönyörű piros.

Minőségi fényforrás, amit nem kell bura alatt takargatni…

A Plumen izzók különlegessége az egyedi formatervezésben rejlik. Az üveg rendkívül sokféleképpen formázható, ennek ellenére a legtöbb gyártó mégis a „megszokott energiatakarékos izzó” formájú fényforrásokat kínálja. A Plumen kreatív tervezői, olyan világítási megoldásokat alkotnak, melyek a kompakt fénycsövekhez hasonlóan energiatakarékosak, de mégis annyira dizájnosak és szépek, hogy nem kell őket bura alatt takargatni.

Az első dizájn izzót, a Plumen 001-et a Hulger Samuel Wilkinson, híres brit tervező közreműködésével alkotta meg. A különleges fényforrás több formatervezés díjat is elnyert. A Plumen 001 Original, méretét tekintve nagyobb, mint a szokványos energiatakarékos fényforrások, előnye viszont, hogy így tágas, nagyobb méretű belső terekben is jobban érvényesül. Ahol nincs szükség ilyen nagyméretű dizájn izzóra, de a formára igen ott tökéletes választás lehet a Plumen Baby, ami kisebb méretű, de formailag pont úgy néz ki, mint a 001 Original.

Színes, textilborítású függesztékek

Áruházunkban többféle színben megrendelhetőek a Plumen izzók kompatibilis, gyári tartozékai a színes, textilborítású függesztő szárak. A függesztékek vezetéke 2 méter hosszú, ami trendi, laza csomózással, vagy a mennyezeti rózsánál egy csavar feltágításával is egyszerűen rövidíthető. A fényes réz színű, a fehér vagy a fekete színű társával is jól kombinálható, de nekünk a gyönyörű, merész, telt pirossal tetszett a legjobban. A világ első dizájn izzói és színes függesztékei megrendelhetőek áruházunkban. Ha egyedi, fiatalos és minőségi energiatakarékos világítást szeretnél, válogass legújabb Plumen termékeink közül.

Réz és piros plumen függeszték

plumen 001 és baby design izzók

1.JPG

 

Blog bejegyzés értékelése: