Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Antracit szürke szín a kertben

Beküldve - - - Kert
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 861 megjelenés
 • Felíratkozás frissítésekre
 • Nyomtatás

A beltéri bútorokhoz és textíliákhoz hasonlóan ma már a kert kialakításában is vannak meghatározó trend színek. Az antracit is épp ilyen, bár elsőre talán azt gondolnánk, hogy unalmas, pedig oly sok lehetőség rejtőzik benne. Az antracit szín kiemeli a zöld növényzet szépségét, e mellett jól passzol más semleges és élénk színekkel, fahatású vagy fa felületekkel. Fehérrel például lágyítható, világosítható az összkép, vagy kontrasztos hatás érhető el. Türkizzel vagy almazölddel pedig vidám nyárias látvány alakítható ki, de épp így használható más élénk színekkel (sárgával vagy narancssárgával is.)

 

antracit-feher.jpg

antracit-szines.jpg

Antracit szürke kültéri kiegészítők
A szürke árnyalatai, különösen az antracit, igen népszerűek a kertben, teraszon - ez többek között annak is köszönhető, hogy a kültéri burkolatoktól a kerti szegélyeken át a műrattan kerti bútorokig és a kerámia kaspókig - minden megtalálható már ebben az árnyalatban, bár főkét a modern formavilágot követve. Így igaz ez a Philips Ledino és Ecomoods kültéri lámpáira is, amelyek egyedülálló tervezésüknek köszönhetően a legkülönfélébb, letisztult formákban, energiatakarékos módon szolgáltatnak egyenletes, meleg fehér fényt. Így többé nem kell választania a dizájn, a prémium minőség és az energiatakarékos megoldások között. A kényelemért, pedig olyan Philips Ecomoods típust is választhat, amely mozgásérzékelővel szerelt. Az ilyen kültéri lámpák megkönnyítik a közlekedést és a bejárati ajtó előtti teendőket, de bizonyos helyekre a betörők elriasztása céljából is szerelnek már szenzoros lámpákat.


antracit-kiegeszitok.jpg

 

ecomoods-antracit.jpgkattints a képre

 

ledino-antracit.jpgkattints a képre

 

Solár lámpák antracit színben
Az Ecomoos lámpák mellett más kültéri lámpák is megtalálhatóak divatos antracit színben, ilyenek a MyGarden Solar világítások, amelyek energiáját egy napenergiával működő rendszer biztosítja. Ezek a lámpák abszolút szabad elhelyezést tesznek lehetővé a kertben, vagy a nyaraló körül, hiszen működésükhöz nincs szükség bonyolult kiépítésre, 220-240 V-os kábelre, csupán napfényre. Elhelyezésük még akkor is csak néhány percet vesz igénybe, ha korábban még soha nem volt telepített kültéri világítás.

philips-dusk-antracit.jpgkattints a képre

 

 

Blog bejegyzés értékelése: