Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Design+ 2014 kiállítás és vásár

Beküldve - - - Programajánló
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 368 megjelenés
 • Nyomtatás

Idén már negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Design+ Kiállítás és Vásár a Törökbálinton található MAXCity Lakberendezési áruház területén. A mintegy 30.000 m2 alapterületen kialakított dizájn kiállítás látogatóinak száma a tavalyi évben megközelítette a 7000 főt. A rendezvény keretein belül 2014. Május 16-18 között színes programokkal, eddig be nem mutatott innovációkkal, művészekkel és kollekciókkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A kiállítók nagyon sok érdekességgel és újdonsággal várják a látogatókat. A (Földszint, 012. üzlet üzletében) többek között megtekinthetőek lesznek a Philips 2014-2015 évi világítástechnikai újdonságai is.

A MAXCity lakberendezési áruház jóvoltából a rendezvényre való belépés ingyenes. A Kiállítás ideje alatt a bel és kültéren egyaránt, különböző programokkal találkozhatnak a design és gasztronómia kedvelői. A gyermekek számára a  Europcar Autókölcsönző kínál érdekes és kalandos programokat. A mini autókölcsönzőben a gyerekek kisautókon és motorokon, saját pályán ismerkedhetnek meg a közlekedési táblákkal és jelzőlámpákkal. Mindezek mellett különböző játékos és kreatív programokkal (játszótér és kézműves foglalkozások) is várják az érdeklődő családokat.

 

Tipp Meeting

Május 18-án 14.00-17.00 között a Design+ látogatóinak profi lakberendezőktől is lehetősége lesz tanácsot, segítségét kérnie otthonaik berendezésében, kialakításában. A szervezők arra kérik az érdeklődőket, hogy méretarányos alaprajzot hozzanak magukkal. (II. emelet, A lépcsőtér)

 

„Eredet”Kreatív kirakatverseny

Az elmúlt év Design+ kiállításaihoz hasonlóan idén is megrendezik a Kreatív kirakatversenyt, melynek fő témája idén az „Eredet” című film lesz. A kész kirakatokat május 16-tól lehet megtekinteni. Az alkotásokat szakmai zsűri értékeli, de a látogatók véleményére is kíváncsiak a szervezők. A szavazatokkal pedig értékes ajándékok nyerhetők. (I. emelet 103., 108., 109., 119.)

 

illy & Möbelkunst pop up store

A Design+ rendezvény programjain belül a látogatók a Möbelkunst válogatott bútoraiból, dísztárgyaiból és ötletes kiegészítőiből létrehozott Pop UP kávázóban kóstolhatják meg Illy Ferenc világhírű Illy kávéját, kapszulás formában. Az ajándék kávén kívül teával, csokoládéval és meglepetés kedvezménnyel is várják a vásárlókat. (I. emelet 125., 126.)

 

3D nyomtatás a képzelt valóság

A látogatók Pozsonyi József belsőépítész segítségével ismerkedhetnek meg a 3D nyomtatás világával. Bevezetést láthatnak a gyártási technológiába, és működés közben is látható lesz a 3D nyomtató, továbbá lehetőség lesz kézbe venni és közelebbről is megnézni az elkészült tárgyakat. A kiállítás mind három napján 14:00-tól szeretettel várják az érdeklődőket a képzelet és határtalan fantázia megalkotására.
(II. emelet 222.)

 

1975 Design Pop Up Store with Diesel Living

Dizájner ruhadarabok design enteriőrben! Az I. emeleten található Diesel Living üzlet enteriőrjeiben a 1975 Design Group Tavasz/Nyár kollekciói lesznek bemutatva. Az tervezők, Győre Nikoletta és Kupi Szimonetta, stílustanácsadásra várják a látogatókat, amelyre előzetes időpont egyeztetéssel lehet jelentkezni (www.design-plus.hu).
(I. emelet 127.)  

 

Möbelkunst pop-up mozi

A Möbelkunst mozijában nem mindennapi animációkat és kisfilmeket láthatnak a kedves érdeklődők. (II. emelet 226.) 

 

A rendezvénnyel kapcsolatban további információkat, nyitva tartást és elérhetőségeket itt találhat

Blog bejegyzés értékelése: