Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Difusa lámpák Joan Lao-tól

Beküldve - - - Tervezők és különlegességek
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 442 megjelenés
 • Nyomtatás

A harmonikus belső tér megteremtésében sok minden közrejátszik. Az építészeti kialakítás, a bútorok és a világítás mind-mind fontos alkotóelem, az egyensúly és a harmónia létrehozásában. Jól tudja ezt Joan Lao is, egy 1985-ben létrehozott, sikeres spanyolországi dizájnstúdió alapítója. Joan Lao munkája széles körben, nemzetközileg elismert és díjazott. A professzionális belsőépítészeti projektek és a magas színvonal mellett, kiemelkedő bútor és lámpa tervezés is jellemző dizájnstúdiójára. Joan Lao minden munkájában, van valami, ami azonnali pozitív érzelmi reakciót vált ki az emberekből, minden elemre egy olyan tiszta, egyszerű szépség jellemző, amely egyensúlyt és valódi harmóniát sugall – mindemellett modern, kortalan szépség és természetesség jellemzi műveit.

A cég filozófiája valódi értéket képvisel és ez nem más, mint a fenntartható jövő megteremtésére való törekvés, mely szerint: „A mai világban minden tervezőnek tisztában kell lennie azzal, hogy a Föld természeti erőforrási végesek, így minden, amit gyártunk, következményekkel jár. „ A Joan Lao termékek gyártásánál mindig betartják a környezetvédelmi követelményeket, gondosan figyelve a fa panelek eredetére és az agresszív lakkok mellőzésére, valamint a termékek csomagolására is.

Ez az egyedülálló minőség, komoly tervezés, érzéki minimalizmus és hangsúlyos modernitás jellemző a Difusa gyűjteményre is. A Difusa lámpák természetes faanyagból készülnek. A keményfa váz belsejében egy fém cső rejtőzik, ez biztosítja a stabilitást, a tartósságot és a vezeték elhelyezését is. A lámpaernyők natúr tölgy vagy juharfunérból készülnek egy speciális eljárással. Fényes vagy matt lakkozással a lámpák 5 féle, szép természetes színben elérhetőek. A különböző méretű Difusa függesztékek mellett gyönyörű asztali és állólámpák is gazdagítják a nem mindennapi gyűjteményt. Minden Difusa lámpa energiatakarékos fényforrással üzemeltethető, az egyedülálló megjelenésen felül pedig meleg szuggesztív fényt biztosítanak.

 

difusa.jpg

 difusa1.jpg

difusa2.jpg

difusa3.jpg

difusa4.jpg

difusa5.jpg

Blog bejegyzés értékelése: