Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Eglo kültéri lámpa újdonságok 2014-ben

Beküldve - - - Kültér
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 986 megjelenés
 • Nyomtatás

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is új kültéri EGLO lámpákkal bővítettük kínálatunkat, amelyben a modern és klasszikus stílusú világítótestek épp úgy megtalálhatóak, mint a már ismert sikertermékek a legújabb LED technológiát magukba foglalva.

 

Eglo-panama.jpg

 

A modern stílusú Panama termékcsalád, az egyik ilyen, már ismert sikerterméke az EGLO-nak, amely mindeddig energiatakarékos fényforrással szerelve volt megrendelhető, de a lépést tartva a fejlődéssel, és a legújabb LED technológiát előtérbe helyezve ezen túl a Panama termékcsalád minden tagját modern LED fényforrással kínálja a gyártó.

 

Eglo-morino-redondo.jpg

 

A szögletes formájú Morino fali lámpa, fehér színben már szerepelt az EGLO kínálatában, az idei szezonban azonban már antracit színben is elérhetővé vált, korszerűbb LED technológiával szerelve, ellenben kedvezőbb áron. Ezzel szemben az íves vonalú Redondo kültéri fali lámpák teljesen új katalógus termékek. Mind a Morino, mind pedig a Redondo lámpákat modern kialakítás jellemzi, kétirányú fényhatásukkal pedig ideális világítótestek a homlokzat dekoratív megvilágítására, kiemelésére.

 

Eglo-aloria.jpg

 

A hagyományos E27 foglalatú Aloria termékcsalád egy igen széleskörű a modern mégis klasszikus vonalú kültéri világítást tekintve. Amellett, hogy a teljes termékcsalád fekete és fehér színben is elérhető - a fali típusok esetében LED fényforrással szerelt változatokat is részei termékválasztékunknak.

 

Eglo-navedo.jpg

 

Abszolút klasszikus stílus és antikolt hatású festés jellemzi az öntött alumíniumból készült Navedo fekete színű termékcsaládját. A többféle kialakítású fali változatok mellet különböző méretű állólámpák, kandeláber, kültéri függeszték közül választhatunk, ráadásul minden Navedo lámpatest fehér színű kivitelben is megrendelhető áruházunkban.

 

Eglo-nema-faedo.jpg

 

A kert legszebb részeit leszúrható reflektorral is kiemelhetjük. A Nema 1 tipusok fejrésze elforgatható, így igazán célzott fényt is létrehozhatunk egy-egy területen. A Faedo termékcsalád tagjai között különböző LED reflektorok találhatóak és a hordozható, valamint mozgásérzékelővel szerelt típusok is részei a legfrissebb kültéri kínálatnak.

 

 

Blog bejegyzés értékelése: