Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

EGLO textil lámpa kollekció – natúr színek, fényes és matt felületek

Beküldve - - - Lakberendezés
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 2062 megjelenés
 • Felíratkozás frissítésekre
 • Nyomtatás

Egy ízléses lakásbelső kialakításánál nem csak a színeknek, hanem a fényes vagy matt textúráknak is jelentős szerepe van. Az EGLO új textil kollekciója olyan lámpatesteket kínál, amelyek közül egyszerűen megtalálhatjuk a mai trendekhez illő beltéri világításunkat.
A katalógus kellemes, visszafogott, természetes színárnyalatú, textil ernyős lámpái modern, letisztult formákban teremtenek barátságos légkört.

 

Maserlo termékcsalád
Különböző letisztult formavilágú függesztékek, modern mennyezeti lámpák és asztali világítások egy csipetnyi fényességgel megspékelve. A Maserlo lámpák fényes külső felületükkel és arany vagy ezüstszínű belső bevonatukkal teszik valóban elegánssá és különlegessé az enteriőrt. Az izgalmas fényes fekete-arany, fényes tóp-arany, fényes cappuccino-arany, fényes szürke-ezüst kombinációk mellett megmarad az elragadó fényes hófehér tisztasága és egyszerűsége is.
A Maserlo mennyezeti lámpák integrált, cserélhető LED fényforrása 1380 lumen fényerejű, 3000 Kelvin színhőmérsékletű – meleg fehér fényt nyújtanak, hogy otthona a legszebb fényben ragyoghasson.

maserlo.jpg

 

Pasteri termékcsakád
Kortárs stílus és textil találkozása. A Pasteri termékcsalád matt felületű szövet ernyős lámpái trendi föld színekben valóban, visszafogott ugyanakkor modern beltéri világítások. A lámpák különlegessége, hogy fény hatására átsejlik rajtuk a szövet természetes mintázata - ez különösen az antracit-barna ernyős kivitelnél érvénysül, mert itt két féle szín teszi különlegessé a lámpaernyőt.  
A Pasteri lámpák belseje fehér alapszínű, így ideális, lágy, szórt fényhatást biztosítanak. A mennyezeti típusok integrált, cserélhető LED fényforrása 1020 lumen fényerejű, 3000 Kelvin színhőmérsékletű – meleg fehér fényt nyújtanak. Válassza őket matt tóp, matt antracit-barna, matt szürke, vagy matt fehér színekben.

pasteri.jpg

 

Blog bejegyzés értékelése:
Tagged in: Eglo Maserlo Pasteri Textil