Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Fehér falak színes kiegészítőkkel

Beküldve - - - Élettér
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 695 megjelenés
 • Nyomtatás

A fehér falak és bútorok optikailag nagyítják a kisebb belső tereket is, de érdemes megtalálnunk az arany középutat. Ugyanis, ha túl sok apró személyes tárggyal, kacattal pakoljuk tele az ilyen helyiségeket, könnyen zsúfolttá is tehetjük. A fehér falak és bútorok viszont sok esetben megkívánják a különféle kiegészítők használatát. Megfelelő dekorációval rendkívül elegáns, légies vagy éppen bohém fiatalos hangulatú belső tereket alakíthatunk ki.

Először is, ha lehetőségünk van, olyan bútorokat használjunk, amikbe minden olyan személyes tárgyunk elhelyezhető, amiket nem akarunk, hogy szem előtt legyenek, vagy nem illenének az elképzelésünknek megfelelő térbe. Ha az ilyen bútor nem adott, dolgainknak felcímkézett tároló dobozokban is helyet biztosíthatunk. Az ilyen tároló dobozok több féle méretben, színben is kaphatóak és különböző anyagokból készülnek, így megkönnyítik a választást. Praktikusan és eszétikusan használhatóak külön polcrendszeren is.

Mindenkinek van kedvenc színe egy olyan szín, amit szeretünk, és amiben jól érezzük magunkat. A kiegészítők lehetnek ennek az egy színnek a különböző árnyalatai pl. sötét padlizsán lila, egy közép lila és egy egészen halvány pasztell árnyalat. Az ilyen kiegészítők pl.: sötétítő függönyök, párnák, lámpák, tároló dobozok, gyertyák, vázák stb. Vagy lehet két eltérő szín kombinációja is, ami jól illik egymáshoz pl.: türkiz és bézs, narancssárga vagy citromsárga és zöld színek vagy színárnyalatok.

szineslampa.png

Nagy belmagasságú helyiségekben a színes függesztékek légies hatást keltenek. A helyiség méretétől és megvilágítandó területtől függően használhatunk egy vagy több darab egyágú függesztett világítást is. Ezek lehetnek egyszínűek is, vagy a többi kiegészítővel összeillő színű függesztett világítótestek Pl.: ha hármat szeretnénk, és piros-rózsaszín kiegészítőink vannak, akkor 2 piros egy rózsaszín függesztéket is felszerelhetünk vagy fordítva. A lényeg, hogy egyforma lámpatestek legyenek, csak színben különbözzenek, így a megfelelő összhangot érhetjük el. A fehér térben a színes kiegészítők fiatalos, hatást keltenek és ilyen lámpatestek már szinte minden fajtában léteznek. Ha a túl fehér falakat ellensúlyozni szeretnénk, használhatunk olyan hangulatvilágítást, ami a falra irányítva tetszőleges színben világítja meg a fehér falunk, ezt főleg hangulatfényként este érdemes használnunk. Így a helység egy része minden este más-más színben pompázhat. Megfelelő színes kiegészítőkkel a fehér falak és bútorok egyhangúsága ellensúlyozható és segítségével igényes belső tereket alakíthatunk ki otthonunkba vagy irodánkba.

Néhány színes lámpatest, amivel dekorálhatja otthonát, irodáját:

Georgia, Moster, Tennessee, Dallas, Petra, Amann, Tazir, Toeky, Colour-touch

Blog bejegyzés értékelése:
Tagged in: Lakberendezés Stílus