Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Fényes Valentin női szemmel - romantikus dekorációs ötletek a fürdőszobában!

Beküldve - - - Valentin Nap
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 1594 megjelenés
 • Nyomtatás

Vészesen közeleg a Valentin-nap, de te nem tudod mivel is lephetnéd meg párodat a szerelmesek ünnepén? A romantikus vacsorákat, mozikat és sétákat már unod, de nem tudod mivel is újíthatnál? Ha ezekre mind-mind igennel feleltél, akkor van számodra egy jó hírünk: írásunkban most néhány egyszerű, de nagyon látványos fürdőszobai dekorációt mutatunk be, melyeket te is könnyedén elkészíthetsz, így garantáltan egyedivé, izgalmassá és egyben feledhetetlenné teszed majd az idei Valentint kedvesed számára.

 

A kreatív dekoráció alappillére
A fürdőszoba dekorálása során minden csakis a te kreativitásodon múlik. Nincsenek írott vagy íratlan szabályok, a gondolataidat bátran engedd szabadjára és alkoss valami csodálatosat. Persze mi tudunk néhány tippel szolgálni, de a végső kivitelezés csakis rajtad múlik.

 

Fürdőkád, mint örök varázslat!
Nyilván, ha a fürdőszoba keretein belül tervezed a Valentin-napot, akkor a habos fürdő elengedhetetlen. Tehetsz bele habfürdőt – különösen levendulásat, hiszen ez nyugtató hatással bír – de a hab tetejére akár szórhatsz rózsaszirmokat is a romantikus hatás fokozásának érdekében, ha pedig valódi spa hangulatot szeretnél teremteni, fürdősóval is „ízesítheted” a habfürdőt. A fürdőkádat pedig körbe teheted kis mécsesekkel vagy illatos gyertyákkal, ugyanis ez amolyan kettő az egyben megoldás: romantikus, de hangulatos.

 

fürdőkád

 

 

Ha nincs fürdőkád
Sajnos ez a lehetőség is fenn áll, pláne, ha panellakásban vagy pici garzonban éltek, ám ekkor sem kell kétségbe esned. A zuhanykabint is van lehetőséged Valentinossá alakítani. Ugyanis némi forró víz feláldozásával kiváló gőzfürdőt készíthetsz másodpercek alatt. Ráadásul a szappantartóra elhelyezett kis mécsesek még inkább fokozzák a kedélyeket, arról nem is beszélve, hogy nagyszerűen megvilágítják a teret.

 

Az illóolajok fontossága
Nincs Valentin nap, illóolaj nélkül. A számos formában, kiszerelésben és illatban kapható illóolajak elengedhetetlen tartozékai egy feledhetetlen Valentin-napnak. Segítségükkel ugyanis megteremtheted a meghitt hangulatot, emellett pedig nagyszerűen segít az ellazulásban is. Illatát pedig akár még két-három napig is élvezhetitek, ezzel is megőrizve a Valentin-nap emlékét.

 

illóolaj

 

Üzenet a tükrön
A tükrökön hagyott üzenetek egy-egy fáradt reggelen is rendkívül romantikusak tudnak lenni, Valentin-nap alkalmával azonban tuti befutó. Arra azonban nagyon figyelj, hogy mindenképpen piros rúzst használj, hiszen a szerelmesek ünnepén a piros szín már-már kötelező. Illetve nem árt, ha erre a célra beszerzel egy olcsóbb kiszerelésű darabot és nem a legdrágább rúzsoddal pepecselsz a tükrön. A srácok úgysem tudják őket megkülönböztetni, bár inkább nem is akarják.

 

üzenet a tükrön

 

Mi a helyzet a fényekkel?
A Valentin-nap egyik kulcsa a meghittség, a titokzatosság és a megnyerő hangulat. Ehhez lehetnek segítségedre a különböző hangulatfények, világítástechnikai megoldások. Az evidens, hogy a természetes fény ilyenkor ki van zárva, ám jó ha tudod, hogy az egyszerű teamécsesek és illóolajos gyertyákon túl is vannak lehetőségeid. Az utóbbi évek nagy slágerei például a LED-es mécsesek, melyek amellett, hogy csodás hangulatot teremtenek a fürdőben, abszolút biztonságosak is, így mindenféle véletlen baleset is lekerül a veszélyességi listáról.
Ha azonban még inkább extra megoldásokat keresel és szeretnéd az idei Valentint biztosan feledhetetlenné tenni, akkor akár bevetheted az úgynevezett nagyágyút, vagyis a Phillips Living Colors hangulatlámpáját, ami bár fehér, de 16 millió szín megjelenítésére alkalmas, amelyek közt természetesen megtalálható a piros és annak egyéb árnyalati. Ez az a lámpa, amivel szinte lehetetlen mellélőni és garantáltan megzabolázza a már alaphelyzetből is romantikus Valentin-napot.

 

Különleges pillanatok
A Valentin-nap egyértelműen az év legkülönlegesebb napja a szerelmespárok számára. Ahhoz, hogy még egyedibbé varázsold a fürdőszobát, szükséged lehet néhány olyan világítástechnikai megoldásra, melyeket bár nyugodt szívvel használhatsz a hétköznapokon is, mégis feldobják a Valentin-nap hangulatát. Ilyen lehet a Phillips LED-es ünnepi gyertyafénye – a Candless Special – amely két darab LED mécsest tartalma, hozzá nyolc darab ünnepi kiszerelésű betéttel, köztük természetesen a Valentin-nappal. Ezeket a betéteket az adott ünnep tematikája szerint cserélhetjük, de a mécsesek önmagukban is használhatók az év bármely napján. Ez a pislákoló gyertyafény hatású LED izzós hangulatlámpa a Valentin-nap sztárja lehet. Vesd be bátran, a hatás biztosan nem marad majd el!

Emellett pedig a Philips által piacra dobott myLightAccent hangulatlámpáját is beszerezheted, amely piros fénnyel világít. Ez az innovatív LED fényekkel működő üveggyertya nagyban hozzájárulhat a Valentin-nap sikeréhez.

Valentin-nap alkalmával a hangulaté a főszerep és azé, hogy kettesben, együtt töltsd kedveseddel, de persze évente egyszer egyáltalán nem giccses a romantika - sőt évente többször sem - de a szerelmesek napja kitűnő lehetőséged biztosít arra, hogy szárnyra kelljen a fantáziád és örömet okozz életed párjának.

képek: pinterest

 

Blog bejegyzés értékelése: