Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Gömblámpa összeszerelés és inspiráció

Beküldve - - - Dekorációk
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 6037 megjelenés
 • Nyomtatás

Áruházunk legújabb termékei a Cotton Ball Lights gömblámpa füzérek. Ezekkel a különböző szettekben kapható, széles körben felhasználható lakberendezési, világítási termékkel nappal vidám színekkel, este pedig kreatívan kialakított hangulatfénnyel gazdagíthatod otthonod. A gömblámpa füzérek mindennapi használatra, parti dekorációként vagy esküvők és más különleges alkalmak dekor és hangulatvilágításaként is használhatóak.

Gyártásuk

A Cotton Ball Lights gömböket Thaiföld északi részén, egy manufaktúrában kézzel készítik, így sok thai ember számára biztosítanak munkalehetőséget. A dolgozókat megbecsülik, valamint megfelelő munkakörülményeket biztosítanak számukra. A színes gömböket pamutfonalakból készítik. A fonalakat felfújt léggömbökre tekerik fel és napon szárítják őket. Ragasztó anyagként rizslisztet használnak. Amikor a gömbök megszáradnak, a lufikat kiszúrják, majd eltávolítják a gömbök belsejéből. Az áruházunkban megrendelhető Cotton Ball Lights szettek 10 - 20 és 35 gömbös kiszerelésben érhetőek el. A csomagolás egy izzósort és a kiszerelésnek megfelelő számú, különböző szín összeállítású pamutgömböket tartalmazza.

Kipróbáltam

Bevallom, nekem már elsőre nagyon megtetszettek a Cotton Ball Light termékek, amint lehetett haza is vittem egy szettet. Kibontottam a dobozt és a sok gömb közül néhány a padlóra pottyant, szerencsére nem törékenyek, így eljutottak az összeszerelésig. :) Az izzósor és a rajta elhelyezett kapcsoló igényes, áttetsző színű, ami egyébként megkönnyíti a termékkel való dekorálást, például egy befőttes üvegbe helyezve nem éktelenkedik kirívóan a vezeték.

Gömblámpasor összeszerelése

Minden pamutgömbön van egy kicsi lyuk, ami nem elég nagy ahhoz, hogy az izzók beleférjenek, ezért ollóval egy kb. 1-1,5 centis bevágást kell ejteni rajtuk, majd a nyíláson keresztül egyszerűen a gömbökbe helyezni az izzókat. Minden izzónál, a vezetéken van egy kis áttetsző gyűrű, ennek a gömbön kívülre kell esnie. Ha ez megvan, igazítunk egy kicsit a vezetéken és kész is. Ez az összeszerelési folyamat a gyakorlatban egyébként nagyon egyszerű és gyors. 

 

A búra kivágása ollóval
Az izzó behelyezése a burába

 

Inspirációk

A Cotton Ball Ligts termékeket nagyon sokféleképpen használhatod. Az íróasztalod környékén biztosan találsz egy konnektort a közelben - ha a gömblámpasort egy nagyméretű, kecses formájú, áttetsző üvegvázába teszed és így helyezed az íróasztalodra, akkor nagyon szép, vidám és színes hangulatvilágítást kaphatsz. Persze az új fényforrásodnak nem lesz akkora fényereje, mint egy íróasztali lámpának, de kellemes fénye lehet az esti netezéshez, nappal pedig nagyon jól mutatnak majd a különböző színű pamutgömbök az üvegvázában. Ezt a praktikát egy polcon, a padlón vagy az éjjeliszekrényeden is használhatod. Én egy nagyméretű befőttes üvegbe tettem a gömböket és úgy fotóztam le. Gömblámpákkal a gyerekszobát is díszítheted, de ez esetben fő az óvatosság, bármennyire színesek és vidámak is a pamutgömbök, nem gyerekjátékok. Őrületesen jól néznek ki és nagyon édesek a gyerekszobában, ha biztonságosan tudod elhelyezni a csatlakozót és az izzósort, akkor nagyon szuper kiegészítő lehet. Nagyobb gyerekek, már nem piszkálgatják a konnektort, csatlakozót és biztosan örömmel fogadják ezt a trendi dekorációs és hangulatfényt a szobájukban. Lányos szobákban nagyon jól néz ki a fali tükör köré illesztve.

Én biztosan használni fogom például az étkező asztal közepén végig futtatva, amikor vendégeket várok vacsorára. A legjobb az egészben, hogy a Cotton Ball Lights termékek, már önmagukban is annyira jól mutatnak, hogy nem kell túlspilázni az elhelyezésüket, sokféleképpen használhatóak és bármikor áthelyezhetőek. Ha duplán hajtod a gömblámpa sort és egyszerűen csak egy falba fúrt szögre akasztod, úgy is nagyon jól mutat. Én egy szekrény fogantyújára akasztottam, és a színes gömbök onnan lógtak le. Nekem nagyon tetszik a fénye és a termékek plusz előnye, hogy a vezetéken egy kézi kapcsoló van elhelyezve, így nem szükséges a dugvillával matatni minden egyes ki-be kapcsolgatáskor. Biztosan fogok még írni a Cotton Ball Lights termékekről és újabb inspirációs képeket is hozok majd a felhasználásukat illetően.

 Szekrény inspiráció

Üveg inspiráció

Polc inspiráció

Polc inspiráció 2

Polc inspiráció 3

Polc inspiráció 4

Polc inspiráció 5

Polc inspiráció 6

Kosár inspiráció

Bortartó inspiráció

 Nézd meg legújabb tavaszi gömblámpa válogatásunk

 

Blog bejegyzés értékelése: