Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Goodbye Április

Beküldve - - - Ez történt
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 347 megjelenés
 • Nyomtatás

goodbye.jpg

 

Színes fényinstalláció

Április Blogunkat a Hello Wood Budapesti installációjával indítottuk. A színes fényekkel kivilágított Budapest felirat a Hősök terén volt látható. Az alkotás nagy érdeklődést keltett, turisták és látogatók nagy számban fotózták és csodálták a fából készült installációt.

 

A Philips Home Lighting 2014-2015 legmesésebb gyereklámpái

A Philips újdonságai között a gyerekeknek tervezett gyerekszobai Disney világítások a múlt hónapban érkeztek meg az Alkonylámpához. A biztonságos, modern, trendi és cuki gyereklámpák a legnépszerűbb Disney karakterekkel varázsolnak mesebeli világot minden gyerekszobába. A mi kedvenceink a pihe-puha Soft Pals éjszakai fények lettek, amelyek a legkisebbek számára is megnyugtató éjszakai légkört teremtenek. A kicsi, ám praktikus mozgásérzékelős irányfények pedig séta, vagy egyszerű mozdulat hatására is elegendő fénymennyiséget biztosítanak a tájékozódáshoz. Az összes karakter közül nekem Minnie Mouse lopta be leginkább magát a szívembe, így egy különleges válogatást is összeállítottam Minnie inspirálta kislány szobákból. A diavetítés hangulatát idéző projektoros újdonságokkal, falra vagy mennyezetre vetített Disney képeket nézegethetnek a gyerekek, a lámpa másik funkciójának köszönhetően pedig asztali fényként is használható a lámpatest.

 

Szemkímélő EyeCare lámpák és hasznos tippek az íróasztal megvilágításához

A dolgozószoba helyes megvilágítása című cikkünkben hasznos tanácsokról, érdekességekről és praktikus ötletekről olvashat, ráadásul az innovatív Philips EyeCare íróasztali lámpákat is megismerheti.

 

Napfényből hatékony kültéri világítás

A szezon kezdetére igazi kültéri különlegességek érkeztek. A Philips MyGarden Solar lámpái, nagy kapacitású napelemmel és hatékony LED modullal rendelkeznek - így rendkívül egyszerűen telepíthető, ám hatékony és teljes mértékben energiatakarékos kültéri világítás hozható létre bármilyen kerti időtöltéshez.

 

Vidéki hangulatban, Country stílusban

A tavasz frissessége és a virágillattal teli levegő, arra inspirált, hogy egy olyan lakberendezési stílust mutassak be, amely igazán közel áll a természethez. Áprilisban szép képekkel és lámpatippekkel gazdagítva foglaltam össze a Vidéki, vagy más néven Country stílusú lakberendezés legfőbb jellemzőit.

Blog bejegyzés értékelése: