Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Led mécses vs Led gyertya

Beküldve - - - Termékleírások
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 1572 megjelenés
 • Nyomtatás

Hangulatmécseseket keresgélve szembesülhetünk a ténnyel, hogy több féle gyertyalánghatású LED termék kapható a piacon. Különböző gyártók, más-más termékeket kínálnak és az ár-érték arány is igen széleskörű. Magam is kipróbáltam már többféle modellt, de be kell vallanom nálam a Philips minőségi termékei vizsgáztak a legjobban. A Philipsnek is több féle gyertyalánghatású hangulatmécsese kapható. Az általam kiválasztott két típust összehasonlítva talán segítséget nyújthatok abban, hogy miben különböznek ezek a lámpák és melyik lehet a legjobb választás, ha saját részre, vagy ajándékba vásárolnánk valamelyik terméket.

 philips-tealights.jpg

Azonosságok

Amiben a myLightAccent 69108/32/PH és a Tealights 70076/31/PH termékek is megegyeznek az, hogy a termékek egyszerűen tölthetőek, nem forrósodnak át, nincs füst és csöpögő viasz, valamint mindkét modell, billentéssel KI/BE kapcsolható. Mindkét lámpa a Philips LED technológián alapul és fényük pislákoló gyertyalánghatású. Feltöltve a termékek bárhol elhelyezve világítanak a szobában, használatuk során nem kell vezetékekkel bajlódnunk.

 

Különbségek a külsőségekben

Különbségeiket tekintve az első és szembetűnő eltérés a lámpák méretében és fényszínében mutatkozik meg. A myLightAccent nagyobb mérete miatt inkább gyertyalámpa, a Tealights kisebb, LED teamécsesnek tekinthető. A myLightAccent fénye meleg vörös, így kifejezetten jó választás lehet az ilyen színű fényt kedvelőknek. A Tealights termékek fénye a klasszikus sárgás, pislákoló teamécses fényével egyezik meg, ami talán sokoldalúbb felhasználást tesz lehetővé bármilyen alkalom esetén.

 

Különbségek anyagösszetételben

A myLightAccent gyertyamécsesek jó minőségű, opálos üvegburával rendelkeznek, ami mindenképpen előnyt jelent azon vásárlóinknak, akik az üveget jobban értékelik, mint a szintetikus anyagot. Ellenben a Tealights hangulatmécsesek burája kiváló minőségű, tartós szintetikus anyagból készült és ennek köszönhetően a termék az esetleges törésekkel szemben ellenállóbb lehet, mint üvegből készült társa, de ez a termék sem törhetetlen. Említésre méltó, hogy a Tealights termékek szintetikus burája külső ránézésre opálos üvegburának tűnik és valódi anyagáról csak a termék súlya árulkodik. Valószínűleg a tartós szintetikus anyagnak köszönhető, hogy a gyártó ezt a terméket különösen a következő területeken való használatra tervezte: nappali és hálószoba, valamint gyerekszoba.

 

Különbségek a töltésben

A myLightAccent hangulatmécsesek egy 3 részes töltőtalppal tölthetőek fel, melynek érdemes állandó helyet biztosítani a lakás valamely pontján. Ez a töltőtalp az úgynevezett dokkoló állomásokhoz hasonlít. A Tealights LED mécsesek egy egyszerű kétvégű adapterrel tölthetőek, mely leginkább a hagyományos telefontöltőkhöz hasonlítható. Mérete miatt az adapteres töltő előnye, hogy kis helyen elfér, így egyszerűen tárolható például az éjjeliszekrény fiókjában.

 philips-led-mecses.png

Eltérések IP védettség szempontjából

Az üvegburás myLightAccent pislákoló fényű LED mécsesek magas, IP 44 védettséggel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy: 1 milliméternél nagyobb tárgyak, valamint fröccsenő víz ellen védettek. A termékek kis mértékben időjárásállóak, használhatóak fedett teraszon, nem szélsőséges körülmények között, vagy a fürdőszobában hangulatvilágításként. A Tealights LED teamécsesek IP 20-as védettséggel rendelkeznek, ami azt jelenti: A lámpák 12,5 milliméternél nagyobb tárgyak ellen védettek, víz ellen nem védettek. Általános beltéri használatra alkalmasak, nem nedves helyeken.

 

Ár differencia

A Philips myLightAccent LED hangulatmécsesek áruházunkban 3 darabos szettben 13.540 forintért vásárolhatóak meg. A szett 3 darab hangulatmécsest és a töltésükhöz alkalmas 3 részes töltőtalpat tartalmazza, mellyel mindhárom lámpa egyszerre tölthető.

A Philips Tealights LED teamécsesek két darabos szett ára, áruházunkban 8.800 forint. A szett két darab LED hangulatmécset és a töltésükhöz alkalmas adaptert tartalmazza, mellyel mindkét lámpa egyszerre tölthető. (az árváltoztatás jogát fenntartjuk)

Amennyiben mégsem a bemutatott terméket valamelyikét keresi, tekintse további Philips LED mécses választékunkat.

 

Blog bejegyzés értékelése: