Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Max Gunawan Lumio könyvlámpája

Beküldve - - - Tervezők és különlegességek
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 621 megjelenés
 • Nyomtatás

Mindig jó érzés olyan tervezőkről írni, akik valami újat alkotnak a világnak és nincs ez másként a létrehozott termékkel sem. Max Gunawan (építész és formatervező) megalkotta a Lumio könyv lámpát. A Lumio egy olyan különleges, egyedi tervezésű világítás, amely lehetővé teszi, hogy a fényt mindig a saját igényeidhez igazíthasd. A Lumio első látásra egy keménykötésű könyv benyomását kelti, de amikor kinyitod és előtűnik a fény rájössz, hogy egy modern életvitelre tervezett sokoldalú fényforrást tartasz a kezedben. Max Gunawan olyan multifunkcionális, hétköznapi dolgok létrehozására koncentrál, amelyek egyszerűek, intuitívak és gyönyörűek – a Lumio is éppen ilyen.

Az elegáns, FSC- tanúsítvánnyal ellátott, lézerrel vágott faborítást kinyitva, a könyv lámpa automatikusan világítani kezd, a fedél összecsukásával pedig kikapcsol. A Lumio három féle gyönyörű színben készült el: sötét dió, meleg cseresznye és szőke juhar kivitelekben. Méretének és szokatlan formai kialakításának köszönhetően a lámpa egyszerűen hordozható és akár egy kisebb táskába is belefér. A könyvlámpa előnye, hogy vezeték nélkül használható, kompakt, könnyű és a fedélbe épített szuper erős, ipari minőségű neodínium (N52) mágneseknek köszönhetően bármilyen fém felületre felhelyezhető. A beépített lítium-ion akkumulátornak köszönhetően nincs okod az aggodalomra, teljes töltöttséggel a könyvlámpa 8 órán keresztül képes folyamatosan világítani és töltés közben is üzemeltethető. A Lumio lapjai tartós, vízálló és 100%-ban újrahasznosítható DuPont™ Tyvek® anyagból készültek, így  a termék akár kültéri használatra is alkalmas - kerti partikhoz, vagy nyár esti beszélgetésekhez is ideális hangulatfény lehet. A „lapokba” épített nagy teljesítményű és hosszú élettartamú LED-ek 500 lumen fényerőt bocsátanak ki, ami valamivel több, mint egy 40 wattos hagyományos izzó fényereje. A Lumio egy USB töltővel tölthető, ami a termék tartozékai között megtalálható. A Lumio is azt példázza, hogy minőségi, szép és használható termékek születhetnek környezetbarát anyagok és a nagy teljesítményű LED technológia ötvözésével.

A termék különleges kialakítása teszi lehetővé, hogy otthonodban kiemelt helyen, különböző formákban dizájnlámpaként, vagy állandó világításként használd. Másfelől, rendkívül praktikus is, mivel az erős mágneseknek köszönhetően bármilyen fém felületre felhelyezhető, ahol éppen fényre van szükséged. Az élet tele van váratlan pillanatokkal, áramkimaradás vagy sötét, világítás nélküli helyeken a Lumio nagy segítségedre lehet.

1_20140207-083541_1.jpg

 2_20140207-083547_1.jpg

3_20140207-083550_1.jpg

4_20140207-083554_1.jpg

 http://www.youtube.com/watch?v=xm2lN2H4sIA

Te hol használnád a Lumio-t?

 

Blog bejegyzés értékelése: