Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Megérkezett a Technolux legújabb katalógusa

Beküldve - - - Katalógus
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 762 megjelenés
 • Nyomtatás

A már meglévő Technolux, vagy más néven Nowodvorski kínálata közel 300 új lámpatesttel gazdagodott. A gyártó stílusos megoldásokra törekedett. Ami előny, hogy egyes termékek többféle színben is elérhetőek, megkönnyítve ezzel a térbe leginkább illő világítótest kiválasztását.

 

retto.jpg

A Retto függesztékek rendkívül jól mutatnak együtt. Különlegességük, hogy a hosszúkás, textillel bevont burákat a szélüknél fogva függesztették fel, így kissé ferdén állnak. Nekem a háromágú változat teszik legjobban. A színek tökéletesen harmonizálnak egymással, akár a lila, szürke, fehér – akár az ekrü, tejeskávé és fekete összeállítás esetében. A kiváló színösszeállítás mellett, azonban az elhelyezési lehetőségük is említést érdemel. Óriási előny, hogy ezek a függesztékek egyenként is megvásárolhatóak, így lehetőség van őket sorolva is felszerelni.

 

praslin.jpg

A Praslin gyereklámpák igazán ízléses termékek, melyek tökéletesen illenek a kislányos gyerekszobákba. Két fajta mennyezeti lámpa és egy függeszték közül választhatunk, a helyiség méretétől függően. A fehér burát és vázat szépen kiegészíti a fából készült ciklámen és lila színű dekoráció. Ez főleg a függeszték esetében érdekes, az egyszerű formájú fa virágok a lámpabúra belsejéből lógnak ki.

 

eye.jpg

Az Eye mennyezeti lámpákban rendkívül sok lehetőség rejlik mind elhelyezésüket, mind pedig színválasztékukat illetően. A letisztult ezüst és fehér mellett, modern grafit és wenge, valamint merész rózsaszín, pisztácia zöld és óceán kék kivitelben is elérhetőek. Ráadásul a termékcsalád függesztett változatban is rendelhető, ha irányítottabb fényre van szükségünk például étkezőasztal, vagy pult felett.

 

Blog bejegyzés értékelése:
Tagged in: Technolux Újdonság