Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Meleg és világos otthon

Beküldve - - - Élettér
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 714 megjelenés
 • Nyomtatás

Minden nappal egyre jobban érezhető, hogy a borongós és hideg idő nem várat sokat magára. Natúr színekkel és a természetes anyagok
használatával meleg és világos környezetet teremthetünk magunk körül.

 

Charleston állólámpa, asztali lámpa

„Csak még 5 percet…”

Biztosan mindenkinek ismerős érzés, amikor nehezen indul a reggel és az egész délelőttöt el tudnánk tölteni az ágyban. Ebben a rendkívül hangulatos hálószobában minden meg van, ami a lustálkodásához szükséges. A csodaszép fehér fa bútorok, pihe-puha pármák, meleg takarók és plédek mellett a LampGustaf Charleston nevű termékcsalád egyes tagjai teszik teljessé a képet. Az asztali és az állólámpa burája is állítható, így olvasáshoz is alkalmasak lehetnek. A Charleston lámpatestek kétféle színösszeállításban, patina színű fém vázzal és bézs színű rakott textil burával vagy króm és fehér kivitelben rendelhetőek. Hagyományos foglalatuknak köszönhetően energiatakarékos fényforrással is üzemeltethetőek.

Aveiro asztali lámpa

„Modern és klasszikus”

Fonott tárolók, könyvek, csupa olyan kiegészítők, melyek kényelmet és melegséget sugallnak, és ezek mellett egy régi bőrönd, ami a szabadságot és a mobilitást sejteti. Az összeállítás tökéletessége az, hogy ezek a holmik modern és klasszikus környezetben is rendkívül jól mutatnak. Csak úgy, mint a két darab fém vázas és textil burás Technolux Aveiro asztali lámpa. Legyen az egy hosszúkás konzolasztal vagy egy nagyobb méretű komód, ezzel a különleges formájú világítással biztosan nem lövünk mellé. Napközben dizájnos kivitelükkel, este pedig a textil burán átszűrődő fényükkel egészítik ki a belső teret. A jó hír az, hogy a legújabb Aveiro termékek kisebb méretben és fehér színben is megvásárolhatóak.

Függeszték textil ernyővel

„Az otthon melege”

Hosszú délutáni séta egy hűvös, de napfényes hétvégén, amikor együtt a család apraja-nagyja, majd hazaérkezve a kényelmes és otthonos étkezőben mindenki átmelegedhet vacsora közben. A fehér falak egyhangúságát fa gerendák és ablakok törik meg. A szőnyeg és az étkezőasztal rusztikus stílusát a modern kandalló és egy gyönyörű, letisztult függeszték ellensúlyozza. Amennyiben a belmagasság engedi érdemes függesztet lámpával megvilágítani az étkezőasztalt, a belógás mértékére azonban figyeljünk, nehogy zavaró legyen. A legtöbb esetben a függesztő szár hossza a vezeték rövidítésével egyszerűen beállítható. Amennyiben fényerőszabályzóval szeretnénk használni a lámpát, érdeklődjünk, hogy ez lehetséges- e, a választott típus esetén. A meleg légkör nem csak a föld színek és természetes anyagok alkalmazásával teremthető meg. Az ünnepek közeledtével egyre nagyobb szerepet kapnak a különböző gyertyák és mécsesek. Sajnos ezek a nyílt láng miatt tűzveszélyesek és gyerekek közelében sem biztonságosak. A Philips gyertyaláng hatású termékei, nyílt láng és füst nélkül használhatóak, így biztonságosak és bármikor lelket melengető, vagy ünnepi hangulatot hoznak létre.

 

Blog bejegyzés értékelése: