Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Mozgásérzékelős irányfény gyerekszobába

Beküldve - - - Gyerekszoba
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 1663 megjelenés
 • Nyomtatás

Korábban már bemutattam a Philips Disney legújabb gyerekszobai lámpáit. Nem tagadom, nekem is vannak személyes kedvenceim, mind a mesehősöket, mind pedig a lámpatest típusokat tekintve. Ilyenek például, azok a mozgásérzékelős éjjeli irányfények, amelyek rendkívül praktikus kiegészítői lehetnek, minden gyerekszobának. A kedves Disney hősök képeivel nyomtatott, tenyérnyi lámpácskákban egy integrált mozgásérzékelő működik, ami lehetővé teszi, hogy a gyermek mozgására a lámpatest bekapcsolódjon. (Ez lehet séta vagy egyszerű mozdulat is.) A lámpák nappal, vagy kellő fénymennyiség mellett nem kapcsolódnak fel feleslegesen. A mozgásérzékelő sensor látótávolsága 1 méter viszont a megfelelő magasságba felszerelve, igen érzékeny, jól használható. Mozgást érzékelve a lámpatest 15-25 másodpercig világít folyamatosan. Ha szenzor előtti mozgás folyamatos, akkor pedig a lámpatest is világítva marad, az utolsó mozdulat utáni 15-25 másodpercen keresztül.

Bármilyen elektromos termékről beszélünk, ami a gyerekszobába bekerülhet, annál első a biztonság. Ezek a lámpák 2 darab AAA elemmel működnek, így lényegesen biztonságosabbnak bizonyulnak, mint a hálózati, vagy dug villás csatlakozóval konnektorba dugható termékek. Ráadásul a kusza vezetékek sem jelentenek veszélyforrást és hálózati kiépítés sem szükséges a felszerelésükhöz. A lámpatest hátoldalán egy csavaros rész biztosítja a védelmet, így a kicsik nem férhetnek hozzá az elemhez, vagy más apró részekhez. A Philips Disney éjjeli fények további előnyeik, hogy minőségi LED fényforrást tartalmaznak, nem forrósodnak át és alacsony feszültségüknek köszönhetően biztonságosak. Ennek megfelelően fényük sem nagy mennyiségű, viszont lágy és kellemes, éjszakai irányfényként abszolút alkalmasak. Főként, ha figyelembe vesszük, hogy sötétben felébredve a szemnek zavaró lenne az erős fény.

irányfény.JPG

Elemtartó

teljes-disney-valasztek.jpg

 

 Az irányfények az alábbi kivitelekben vásárolhatóak meg: Disney Hercegnők - Verdák - Pókember - Micimackó - Repcsik - Minnie Mouse - Monsters University

 

Blog bejegyzés értékelése: