Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Philips 2013-2014-es otthoni világítás katalógus új termékei

Beküldve - - - Katalógus
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 760 megjelenés
 • Nyomtatás

Megjelent a Philips legújabb 2013-2014-es otthoni világítás katalógusa. Az eddigi minőségi termékek mellett, a gyártó számos új, beltéri világítási megoldást kínál vásárlóinak. A Philips Consumer Lighting vállalat úttörő szerepet játszik az olyan világítási megoldások létrehozásában, ami az embereket otthonaik tökéletes hangulatának megteremtésére ihleti.

 

Nappali, hálószoba

A már jól ismert energiatakarékos Ecomoods, és a minőségi LED technikát magába foglaló Ledino termékek mellett a myLiving beltéri világítótesteivel az eddigi soha nem látott termék választékot kínálja a gyártó.

Az Ecomoods Vigoura asztali és mennyezeti lámpái króm és bronzszínű fém vázzal is elérhetőek. A legegyszerűbb formák gyakran a legelegánsabb hatást eredményezik. A Ledino termékeknek köszönhetően napjaink LED technológiája készen áll, hogy mint fő fényforrás középpontba kerüljön otthonába. A modern stílusú Ledino Cennium függesztett világítás és a Novum termékcsalád tagjai gyönyörű fénnyel öltöztetik fel otthonát. A myLiving Titus és Licius textilburás lámpatestek kecses fém vázzal, fehér vagy lágy barnásszürke színben kaphatóak.


online-banner-livingbedroom.jpg

Gyerekszoba, konyha, fürdőszoba

Idén sok újdonság jelent meg a gyerekszobai, konyhai és fürdőszobai lámpatestek között is.

A Philips MyKidsRoom gyerekszobai világítása számos új termékkel gazdagodott. A már jól ismert myBuddy lámpái kiválóan alkalmasak a megnyugtató esti mesékhez, vagy lágy éjszakai fényként is használhatóak. Segítségükkel a kicsik játékosan tanulhatják meg mi a különbség a nappal és az éjszaka között. Sőt a mókás formát újragondolva, a Philips újabb kedves és egyszerű formájú lámpatesteket alkotott, megújítva ezzel a myKidsRoom gyerekszobai világítást. Mindezek mellett a színes hangulatlámpák már gyermekek számára is elkészültek népszerű Disney figurákkal díszítve. A kis hercegnők és Mickey Mouse rajongók, pedig mintás LED gyertyafényekkel varázsolhatnak fényt szobájukba, mindössze egyetlen billentéssel.

A Philips MyKitchen konyhai világítása egyszerűen felszerelhető és igazán tartós lámpatesteket kínál, hogy Ön mindig a megfelelő és biztonságos fényt kapja a konyhapulton. A már jól ismert és népszerű Massive Tarragon konyhai lámpák ezen túl, Philipsként Finesse néven találhatóak meg.

A biztonságos és gyönyörű Philips fürdőszobai lámpái továbbra is különböző IP védettséggel nyújtanak tiszta, ragyogó fényt. A termékek között megtalálhatóak a nagyméretű fürdőszobai mennyezeti lámpák, amelyek kényelmes és kellemes módon világítják be az egész fürdőszobát. A fali és tükörmegvilágító lámpák pedig árnyékmentes fényt biztosítanak a tükör előtt végzett odafigyelést igénylő feladatokhoz, mint például borotválkozás, vagy a tökéletes smink elkészítése.

 online-banner-kitchen.jpg

Otthoni irodai és funkcionális világítás

Bővült az otthoni irodai myHomeOffice, valamint a funkcionális világítótesteket tartalmazó SmartSpot termékcsalád is. A MyHomeOffice íróasztali világítás többek között a stílusos Shapes, valamint a színes és fiatalos Chat íróasztali lámpáival bővült.

A legújabb SmartSpot Ellipse és Galileo beépíthető, állítható fejű spotlámpái irányított fényhatást eredményeznek otthonába. De mindezek mellett érdemes megemlítenünk, hogy a Massive katalógus sikertermékei közül a Hiro ezen túl Runner, az Onyx lámpatestek Tempo, a Nero termékek pedig Pillar néven lesznek elérhetőek a Philips kínálatában.

 online-banner-homeofficestudy.jpg

Hangulatfények, LED szalagok és pislákoló gyertyafényhatású LED mécsesek

A hangulatvilágítások sora újfajta Disney kiadású gyerek és elegáns kivitelű felnőtteknek való LivingColors hangulatlámpákkal, valamint minőségi LED szalagokkal és ünnepi kiadású LED gyertyafényekkel bővült. A minimalista kialakítású és egyszerűen használható LivingColors Mini hangulatlámpáival 256 kellemes szín közül választhat.

Dekorálja fényekkel lakóterét! A Philips Exted, Essential és Flex LED szalagokkal stílusosabbá, izgalmasabbá teheti otthonát, vagy ruhásszekrényekben a termékek funkcionalitását is kihasználhatja. Az egyszerűen használható Philips színes és fehér LED szalagok felhasználási módjainak, csak a képzeletünk szab határt.

A Philips gyertyafényhatású mécsesei is újabb termékekkel gazdagodtak. Újdonság a Candles Special moments LED gyertyafény, mellyel 4 különböző ünnepi témát jeleníthet meg, a mécsesekhez tartozó dekorációs betétekkel.

 

Blog bejegyzés értékelése:
Tagged in: Stílus Újdonság