Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Philips Dyna – Minőségi LED világítás kedvező áron

Beküldve - - - Termékleírások
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 826 megjelenés
 • Nyomtatás

Örömmel mutatok be egy olyan termékcsaládot, amely kiegészítő vagy funkcionális LED világításként tökéletesen megállja a helyét. A Dyna lámpatesteket fiatalos színvilág, modern formatervezés, kedvező ár-érték arány és a már jól ismert Philips minőség jellemzi. Ahogyan a videóban is látszik, ezek a termékek valóban helytakarékosak és rugalmasan használhatóak a kisebb méretű lakásokban.

A modern küllemű Dyna termékek minőségi szintetikus anyagból készülnek és a fejlett, integrált Philips LED technológiát tartalmazzák, amelynek köszönhetően a lámpák már bekapcsoláskor, azonnal optimális fényerőt biztosítanak. Ezek a beépített LED fényforrások akár a 15.000 üzemórás élettartamot is elérhetik (ez napi 3 órás, átlagos használat mellett, akár 15 év is lehet). Mindezek mellett jó hír, hogy a termékek izzócserét vagy karbantartást sem igényelnek. Ha a minőséget és a márkanevet vesszük alapul, bármelyik Philips Dyna termék jó választás lehet kifejezetten, ha energiatakarékos, meleg fehér és egyenletes fényű világításra van szükségünk. A fehér mellet mindhárom típusú Dyna lámpatest szürke, piros, zöld és kék színben is elérhető.

 

Dyna spotlámpa

Kiemelő világításként? A fali mennyezeti típusok 1x3 wattos LED fényforrást tartalmaznak, fényerejük 190 lumen. Ez a fénymennyiség nem elegendő általános célú világítására, de egy tükör körüli terület megvilágítására már alkalmas, vagy fali képek kiemelésére is jól használható. Az állítható fejrésznek köszönhetően a fénysugár szöge irányítható.

 

Dyna asztali lámpa

Az éjjeli szekrényen, íróasztalon vagy az irodában? A vezetéken elhelyezett kapcsolóval szerelt asztali változatok alkalmasak olvasófényként, tanuláshoz vagy munkához.

 

Dyna csiptetös lámpa

Kiegészítő fényt a szobába? A konnektorba csatlakoztatható, kapcsolóval szerelt csiptetős lámpák egyszerűen elhelyezhetőek és igazán helytakarékos világítási megoldást kínálnak. Ez a típus igazán sokoldalú, praktikus LED világításként szolgál a polc vagy az íróasztal szélére csíptetve.

 

Blog bejegyzés értékelése:
Tagged in: Dyna LED Philips