Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Philips Lightstrips LED szalagok

Beküldve - - - Élettér
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 750 megjelenés
 • Felíratkozás frissítésekre
 • Nyomtatás

„Gyönyörű színes, vagy kiemelő fehér fényt bárhová…”

A LED szalagok tulajdonképpen, olyan energiatakarékos vonalfények, melyek rendkívül széles felhasználási területüknek köszönhetően a hagyományos fénykábelek kiváltására is képesek. Lapos és keskeny kivitelüknek köszönhetően szűkös helyeken is használhatóak, így lépcsők vagy szekrények világításaként is széles körben használják őket. Segítségükkel a mennyezet és a padló is hangulatosan megvilágítható. Sok esetben már a világítás megtervezésénél is előre gondoskodnunk kell használatuk pontos helyéről és a beszerelés lehetőségéről. De rugalmasságának köszönhetően a már elkészült és berendezett otthonukba, néhány egyszerű praktikával is különleges fényeket teremthetünk, mely modern hatást kölcsönöz.

A Philips legújabb Extend, Essential vagy Flex energiatakarékos LED termékeivel könnyedén és egyszerűen vihet színt otthonába, vagy hangsúlyozhatja fényekkel a lakótér fontos belsőépítészeti elemeit.

Dekorációs célból és hangulatvilágításként az öntapadós Philips LED szalagokat használhatjuk a bútorok hátuljára ragasztva, pl.: az ágy, fej felöli részénél, vagy az íróasztal hátuljánál. Ezekben az esetekben fontos, hogy a fényszalagok mindig a bútorok falra eső részére kerüljenek, és a falat világítsák meg, így a fal és a bútor közül kiszűrődő dekoratív lágy fényt kaphatunk. Ugyanezzel a technikával egy egyszerű fali órát is otthonunk különleges kiegészítőjévé tehetünk. Ha viszont bútorok aljára LED szalagot ragasztunk, a padlót világítjuk meg és így a fénydekoráció mellett, praktikus irányfényt kaphatunk a sötétben való közlekedéshez. Ezzel a néhány egyszerű praktikával színesebbé, izgalmasabbá tehetjük otthonunk.

A Philips LightStrips beltéri LED szalagjaival egyszerűen és biztonságosan, minőségi színes, vagy fehér fénnyel gazdagíthatja otthonát. Az Extend, Essential és Flex fényszalagok egyedülálló módon teremtenek kiegészítő, vagy hangulatfényt. A rendkívül rugalmasan telepíthető és biztonságosan használható LED szalagok mindegyike más és más vonással bír, így telepítésüknek csak a kreativitás és a képzelet szab határt. 

Kezdjen egy borongós reggelt is ragyogó nap sárga színű fénnyel, vagy szabadidejében válassza kedvenc színét háttérvilágításként. Nagyobb helyiségekben a LED szalagok dekoratív fényét LivingColors hangulatlámpák használatával is erősíthetjük.

 

 

Blog bejegyzés értékelése: