Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Philips Lirio – A fény inspirál, a fény teremt

Beküldve - - - Design
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 405 megjelenés
 • Felíratkozás frissítésekre
 • Nyomtatás

„A Philips Lirio lámpákkal folyamatosan kihívás elé állítjuk magunkat, hogy olyan világítási portfóliót alakítsunk ki, amely lenyűgöző formatervekkel áll elő, s eközben izgalmas fényeket teremt. A LED fontos szerepet játszik a portfólióban, amely lehetővé teszi a Lirio tervezői csapatának, hogy új, egyedi terveket és formákat alkosson.
Ahogy a villanykörte felváltotta a gyertyát, úgy fogja most a LED felváltani az izzót: paradigmaváltás, amely lehetővé teszi, hogy a fény új értelmet nyerjen a lakásban. A tervezés szerepe, hogy lehetővé tegye ezt a váltást, a lámpatestek formatervezésétől kezdve magának a fénynek a megtervezéséig. „
(Philips Instyle Lirio)


A fény fontos szerepet tölt be életünkben, ezt felismerve a Philips Liro lámpatestek tervezői egy olyan kínálatot igyekeznek megvalósítani, amely inspiráló és valóban személyessé teszi az enteriőrt. A hangsúly a fantáziadús tervezésen, és az innováción alapszik, hogy olyan világítást adjanak át, amely valóban használható, mégis több mint eddig – formailag tökéletes.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint megannyi IF termék dizájn és Red Dot minőség díjas termék az elmúlt évek alatt. Ilyen például a Lirio Piega Luce világítás is. Egyszerűnek tűnő inspiráció, fény egyetlen összehajtott papírlap alapján.

 


Díjak:
iF Design Award: Egy rangos, nemzetközi termék dizájn díj, amely a látvány mellett a funkciót is hívatott értékelni. 1954-ben vezették be, évente több mint 2000 benevezett terméket vonz világszerte, 37 országból. Neves szakemberek több kategóriában díjazzák a résztvevő termékeket. A legjobbak legjobbjai iF Gold award vagyis „Design Oscar” díjat kapnak.


Red Dot Design Award: vagyis „Piros pont a minőség védjegye” Egy olyan dizájn témájú, pályázati rendszerű verseny, melyben a "Red Dot", azaz "piros pont" díjat a minőség védjegyekét, elismerésként több kategóriában adományozzák a neves szakemberekből álló zsűri szerint kiérdemlő versenyzőknek.

 

Tekerjük a fény lényegét
A Lirio Piega Luce fali lámpákat egyetlen papírlap ihlette és valójában megtestesíti a lényeget, magát a fényt is. Elég vékony ahhoz, hogy beleférjen egy borítékba és könnyű ahhoz, hogy lebegjen a szélben - fény tűnik fel a semmiből. Óda és képzelet.

Piega Luce
A Piega Luce tervezésének célja a kitűnő forma, méret és karcsúság. Egy lámpatest, amely optimális fénnyel és dekoratív potenciállal rendelkezik, azt a benyomást keltve, hogy egy tárgy teríti a világosságot. Képzeljünk el egy hosszú és vékony lapot, amint körül öleli és hagyja, hogy egy fejlett fényvezető technika szállítsa a LED fényt az alsó és oldalsó nyílásokon. A lámpatestben rejlő LED élettartam a meghaladja a 20.000 üzemórát.


Piega-Luce-inspirci.jpg

piega_luce_lirio.jpg

piega_luce.jpg

Eltűnt? Újra megtaláltuk!
Ez a saját divatos színeiben – fehér és bársonyos kék – öltöztetett kis méretű asztali lámpa, az Ön megbízható társa, amellyel fénnyel vonhatja be éjjeliszekrényét, a nappaliját vagy az előszobáját.
A La Lente modell villanykörte használata nélkül sugároz szórt fényt , a bekapcsoláshoz pedig csak meg kell érinteni a hátoldalát.

La Lente
Egy asztali lámpa, egyedülálló formai kialakítással és egy olyan optikai megoldással, amely optimalizálja a fénykibocsátást – az eredmény egy hihetetlenül finom fényhatás. A lámpatest kapcsolása egy halvány érintéssel, könnyedén kezelhető – Philips érintésvezérléses fényerő-szabályozóval. A lámpa ökológiai bizonyítványi is lenyűgözőek: alacsony fogyasztású beépített LED modul, akár 20.000 üzemórányi élettartammal. A La Lente lámpatest a díjnyertes Lirio család része, amelynek művészi és időtlen formatervezése a Philips innovatív anyagaival, megbízható technológiájával párosul.

la_lente_lirio

Honnan jön a fény?
A Cielo világítás magába zárja a titkát, és megvalósítja a lehetetlent: fényt bocsát ki izzó nélkül. Örök fénybe fürödve, belülről árasztja fényét. Az átlátszó Cielo – csupa varázslat.
A klasszikus forma és a beépített LED-ek együttesének köszönhetően a Cielo a kifinomult világítás lényegét alkotja. Egy igazi klasszikus Philips Lirio 2012-es iF és Red Dot Design díjas.
Ez a termék tökéletesen egyesíti a hagyományos fényforrások, lágy meleg fehér fényét és a LED technológiát. Tökéletesen alkalmas általános világításként otthonában. A termék elérhető kézzel készített arany levél kivitelben, fehér strukturált felülettel, vagy strukturált fekete kivitelben.

lirio_cielo.jpg


cielo_lirio.jpg

Blog bejegyzés értékelése: