Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Philips Luminous Textile - Világító textilfelület a belsőépítészetben

Beküldve - - - Speciális világítás
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 374 megjelenés
 • Nyomtatás

Képzelj el egy olyan forradalmian új világító felületet, amely életre kelti a teret! Végtelen játék a szín, a mozgás, a lágy textúra és a fény összetevőivel, amitől az eddig üres és hideg tér dinamikus és kellemes környezetté válik. A naplemente meleg, nyugtató színei a hálószobád egyik falfelületén, vagy bárányfelhőkkel illusztrált friss kék ég az irodád mennyezetén? Egy forradalmi technológiai áttörés, amely határtalan szabadságot adhat a tervezőknek.

 

 

Akusztikai megoldások korszerű világítással kombinálva

A Philips jelentős számban szabadalmaztatott technológiái úttörőek a világítástechnikában, éppúgy, mint a dán Kvadrat levédett termékei, akusztikai paneljei a textilipar területén. A márka jó hírneve, elismertsége a minőségben rejlik. Ennek köszönhetően vált a cég vezető gyártóvá Európa-szerte dizájntextilek, kárpitok, függönyök és lakástextíliák terén. Elismert építészek és tervezők használják széles körben mind a Philips, mind pedig a Kvadrat kiemelkedő minőségű termékeit különböző projektjeik során.

A két vezető vállalat együttműködésének eredménye a Philips Luminous Textile, egy új világítási rendszer, amely a magas minőségű Kvadrat Soft Cell textilekbe integrált színes Philips LED-eket tartalmaz. Ezek a világító textilpanelek nem csak statikus, hanem dinamikus tartalmakat is képesek megjeleníteni, rugalmasan telepíthető világítási és dekorációs lehetőségeket kínálva a belsőépítészetben.

 

Philips LED világítást beépítve a Kvadrat Soft Cells panelekbe biztosítható a világítástervezők és építészek teljes rugalmassága a kívánt hangulat elérésében, változatos formában lehetővé téve számukra a különböző tartalmak megjelenítését.” Henrik Holm, ügyvezető, Kvadrat Soft Cells

 

A modern építészetben használt üveg, beton és acél olyan kemény felületek, amelyek akusztikus problémákat hozhatnak létre a térben. A Kvadrat lágy textúrájú, többrétegű paneljei csillapítják a zajt és lágyítják a visszhangokat, ráadásul a szövetbe integrált színes Philips LED-eknek köszönhetően új lehetőségeket kínálnak a világítástechnikában is. A világító textil tartósságát egy innovatív alumínium váz biztosítja, amely rejtett feszítő mechanizmussal nyújtja és tartja feszesen a felületet még a hőmérséklet és a páratartalom folyamatos változása közepette is.

 

 

Nagy felületű világító hátterek, dátum és napszak szerint programozható tartalmak

A Philips Luminous világító fali panelek, mennyezeti és függesztett rendszerek standard vagy tetszőleges egyéni méretben is készülhetnek, végtelen tervezési szabadságot biztosítva így a belsőépítészetben. A világító, akár mozgókép lejátszására is alkalmas textil számos módon elhelyezhető, akár felületbe is integrálható, így drámai, akár folyamatosan változó háttér hozható létre a nappali falán, de irodák, hotelek, recepciók, repülőtéri várók vagy akár sportcsarnokok belső tereiben is.

Sok világítási projektből hiányzik a mozgás. A Philips Luminous Textile nem csak statikus képek megjelenítésére képes, hanem dinamikus, életteli tereket hozhatnak létre vele a tervezők, ez pedig óriási előrelépés. A Content Manager programnak köszönhetően a gyárilag elérhető tartalom mellett saját lejátszási lista is összeállítható, akár távirányítóval is vezérelhető. Az installációk dátum és napszak szerint is ütemezhetők, mint például az évszaknak vagy alkalomnak megfelelő színek és a képek a falon, virágos mező megjelenítése minden reggel a nappaliban, vagy a karácsonyi hangulat illusztrálása az ünnep ideje alatt.

 

 

A Philips termékeket megtalálod itt

 

 

Blog bejegyzés értékelése: