Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Philips Metronomis - játékos fényhatásokat keltő utcai világítás

Beküldve - - - Kültér
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 505 megjelenés
 • Nyomtatás

Az esti, városi sétákhoz hozzátartozik a kivilágított épületek, terek és sétányok hangulata. Az utcai fények elsődleges funkciója a biztonság megteremtése, de a városkép szempontjából is fontos szerepük van. A Philips Metronomis LED kültéri lámpái teljes körű megoldást jelentenek – Különleges vizuális komfortot képesek létrehozni, ugyanakkor a biztonság megteremtésében is a legjobb hatásfokra törekszenek.

A Philips Metronomis LED innovatív közvilágítása, különböző fény-árnyék, hatással teszi izgalmasabbá a tereket. A lámpatestek négy féle mintát képesek a talajra vetíteni, meglepő hatást hozva létre és emellett kiváló minőségű, fehér fényükkel biztosítják a láthatóságot, valamint növelik a biztonságérzetet. A lámpák jó szolgálatot tehetnek, kivételes világítási projektek kapcsán és egyedi megoldások hozhatóak létre üzleti parkok, terek és az általános utcai világítást tekintve. Hatékony működésük az energiatakarékos LEDGINE technológián alapul, karbantartásuk egyszerű és a várható élettartamuk megközelítőleg 100.000 üzemóra lehet.

A Metronomis LED világításokat letisztult formatervezés jellemzi, így jól illenek a történelmi, a modern és a kortárs épületekhez egyaránt. A lámpák négyféle típusú fejrésze, 7 féle oszloppal kombinálható, így nem csak a fényhatásuk lehet sokoldalú, hanem a megjelenésük is. A Philips Metronomis termékek 2014-ben az egyik legrangosabb nemzetközi formatervezési díjat nyerték el az iF Product Design Award kültéri lámpatestek kategóriájában. Játékos fényhatásuknak köszönhetően kivételes közösségi terek alakíthatók ki. Állíthatóságukat és kombinálhatóságukat tekintve pedig a Metronomis LED biztosan új kapukat nyit a város és a világítástervezés területén.

 

Philips-Metronomis1.JPG

 

Philips-Metronomis2.JPG

vlasztk.JPG

 

               

 

 

Blog bejegyzés értékelése: