Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Philips my garden solar - nagy kapacitású napelem hatékony led modul

Beküldve - - - Kert
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 1511 megjelenés
 • Nyomtatás

A szezon kezdetére megérkeztek a Philips legújabb fejlesztésű kültéri termékei, így az Ecomoods és a Ledino kültéri világítások mellett áruházunkban már megrendelhetőek a Philips myGarden solar lámpák is, amelyek fényét egy teljes mértékben napenergiával működő rendszer biztosítja.

 

Napfényből kültéri világítás

Bármilyen solar lámpát is veszünk alapul, mind-mind napelemmel működnek, tehát nappal begyűjtik és eltárolják a fény energiáját, este pedig azt használják fel a világításhoz. A hagyományos solar lámpáktól eltérően a Philips myGarden solar lámpák egy nagy kapacitású napelem és a hatékony LED modul kombinációjával vannak felszerelve, aminek köszönhetően olyan minőségű világítást képesek biztosítani, amely jóval magasabb színvonalúnak mondható, mint az általunk korábban megismert, hagyományos solar lámpáké, így a kültéri lámpák között ma elérhető legnagyobb energiahatékonyságot képesek nyújtani. A Philips myGarden sorozat tagjai tökéletes világítást nyújtanak különböző kültéri időtöltésekhez, családi programokhoz vagy baráti vacsorákhoz egyaránt. Fényükkel emellett kiemelhetőek a kert legszebb pontjai, továbbá alkalmasak a garázs előtti terület vagy a kerti járólapok, ösvények biztonságos megvilágítására is. Annak ellenére, hogy a myGarden solar lámpák célja, hogy minél több napenergiát tudjanak hasznosítani, a lámpák folyamatos fénykibocsátási ideje erősen függ a napelemet érő fénymennyiségtől. Kedvező időjárási viszonyok mellett maximális világítási idejük 6 óra. A felhasznált fénymennyiség szabályozását egyes termékeknél mozgásérzékelő, vagy ki/bekapcsoló is segíti.

 

Alkonyattól pirkadatig

A Philips napelemes termékei két csoportra oszthatóak: a beépített és az önálló napelemmel rendelkező lámpatestekre. A myGarden Dusk termékcsalád tagjai beépített napelemmel rendelkeznek. Ezeknél a típusoknál nincsenek vezetékek, így már magát a lámpatestet is úgy érdemes elhelyezni, hogy azt minél hosszabb ideig és a megfelelő mennyiségben érhesse természetes napfény. A lámpatestek az integrált napelemnek köszönhetően akár 100 lumen fénymennyiséget is képesek biztosítani. Modern, lefelé világító formai kialakításuknak köszönhetően a fényt koncentráltan irányítják a megvilágítandó területre. A Dusk termékcsaládnak létezik mozgásérzékelővel szerelt fali lámpa változata is, amely sötétedés után is megkönnyítheti a ház körüli közlekedést.

A holland gyártó Raven termékcsaládjának tagjai lámpához kábellel csatlakozó napelemmel szereltek, így ezek a lámpatestek napfénytől védett helyeken is működőképesek lehetnek, amennyiben a napelemet máshol kellő mennyiségű napfény éri. A Raven termékcsalád fali vagy állólámpái akár 280 lumenes fényt is biztosíthatnak. Ezen termékek előnye, hogy a lámpatesteknek nincs szükségük direkt fényhatásra, így a Raven lámpacsalád tagjainak felhasználási területe jóval szélesebb, mint a hagyományos napelemes lámpáké.

 

Védelem, sokoldalúság, energiatakarékosság

Mind a Dusk, mind pedig a Raven solar lámpák minőségi anyagokból készülnek és természetesen rendelkeznek a kültéri használathoz elengedhetetlen IP 44-es védelemmel. Ez azt jelenti, hogy az 1 mm-nél nagyobb átmérőjű szilárd testek behatolása ellen, valamint fröccsenő víz ellen is minden irányból védettek. Mindemellett azonban a kategória nem károsító mértékű szivárgást megengedetté tesz. Mivel nincs szükség hálózati vezetékekre és elhelyezésük nem korlátozódik olyan helyekre, ahol a hálózati csatlakoztatás megoldható, mindkét termékcsalád tagjai könnyedén és igen változatos módokon telepíthetőek.

A Philips már jó ideje elkötelezte magát az energiatakarékosság mellett, így a hosszú élettartamú beépített izzóknak és azok magas energiahatékonyságának köszönhetően minden myGarden lámpa rendkívül gazdaságosan üzemeltethető. A termékcsalád tagjaiba integrált alkonykapcsoló folyamatosan méri a lámpatest körüli fényerősségét, és amikor a külső fényerősség eléri a beállított értéket, a kapcsoló automatikusan fel- vagy lekapcsolja a lámpákat, így azok nappal nem világítanak feleslegesen. Ha különlegesen magas minőségű és innovatív kültéri solar lámpát keres kertjébe vagy udvarára, kiemelkedő fényminőségüknek és garantált minőségüknek köszönhetően a Philips myGarden termékcsaládjának tagjai jelentik a megfelelő választást.

philips-mygarden-solar.jpg

 

 

Blog bejegyzés értékelése: