Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Radiant Orchid az év színe, lila tippek a lakberendezésben

Beküldve - - - Trend
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 1187 megjelenés
 • Felíratkozás frissítésekre
 • Nyomtatás

Minden évnek megvan az úgynevezett trendszíne, amit 2000-óta a Pantone színtechnológiai Intézet szakemberei választanak ki, több tényezőt figyelembe véve.  Idén a Radiant Orchid (ragyogó vagy sugárzó orchidea) elnevezésű, lilára esett a választás, különlegessége, hogy több színből tevődik össze. Tulajdonképpen az igazán nőies fuxia és a lila tökéletes, harmonizáló ötvözete, rózsaszínes felhanggal. A Pantone Színintézet szerint a Radiant Orchid ösztönzi a kreativitást és az eredetiséget, ami egyre inkább érték a mai társadalomban. Ezen felül pedig nagy örömet, szeretetet és egészséget sugároz.

A Ragyogó Orchidea lila nem csak a divatvilágban meghatározó, hanem a lakberendezésben, a festék és textilipari termékek gyártásában, az esküvői dekorációban és öltözetben, de a dekorkozmetikában, valamint a cukrászatban és a nyomdászatban is jelentős szerepet tölt be. Szerintem a Pantone idén is jól választott az év színét illetően. A Radiant Orchid nagyon jól kombinálható sötét és világos, valamint a semleges, natúr színekkel egyaránt. Vannak, akik imádják és vannak, akik még kissé idegenkednek az év színének használatától. Akár a divatot, akár a lakberendezést vesszük alapul, az szép összkép kialakítása a mértékletességen és a színek kombinációján múlik.

 

Radiant-Orchid-1.jpg

 

Orchidea lila ihlette lakberendezési tippek

Akár falszínben, akár lakásdekorációs kiegészítőkkel, textilekkel is otthonunkba vihetjük az év színét, persze a helyiség és a szín használat mértéke is befolyásolhatja a kialakítást. A természetes fa felületeket ki is emelheti és az is az előnyei közé sorolható, hogy igen hangsúlyos szín és néhány kiegészítővel már abszolút feldobható a tér, főleg, ha semleges, natúr környezetben használjuk. A Philips hangulatlámpái abban az esetben is praktikusak, ha nem gondolkodunk festésen, de valamilyen színt szeretnénk csempészni az otthonunkba, így egy világos, vagy fehér falrészt, akár lila vagy más színű fénnyel színezhetünk. A legújabb, „Lilák” fantázianevű gömblámpa válogatásunkkal pedig a legkülönfélébb módon dekorálhatjuk otthonunk a lila szín, különböző árnyalataival. Ha pedig Mennyezeti vagy asztali világítást keresel hasonló színben, akkor tekintsd meg lámpakínálatunk, amelyet a legnépszerűbb lila lámpáinkból állítottunk össze.

 

Radiant-Orchid-2.jpg

Lila a lakberendezésben

 

Lámpa tippek

 

 Lila lámpa ajánló

 1. Nibbia 2. Tronido 3. Tennessee 4. Georgia 5. Filetta 6. Filton 7. Shadow 8. Grosso

 

 Living Colors Aurakattints a képre

 

Radiant-Orchid-6.jpgkattints a képre

 Lila gömblámpakattints a képre

 


Lila falak és kiegészítők

 

Radiant-Orchid-9.jpg

Lila kaspók

Lila fal és kiegészítő

 képek: pinterest

 

Blog bejegyzés értékelése: