Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Ragyogja be a napod a szerelem!

Beküldve - - - Kreatív ötletek
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 1110 megjelenés
 • Felíratkozás frissítésekre
 • Nyomtatás

Itt a Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe, amikor a párok próbálnak egy kis romantikát csempészni a hétköznapokba. Sokak szerint a legjobb megoldás ilyenkor a millió gyertya az ablakpárkányon, az asztalon, vagy akár a fürdőszobában. Ez valóban hívogató, de nem árt vele vigyázni, hiszen ha a nagy szenvedély közben ott marad az égő láng, akár baleset is származhat belőle!

Nem kell azonban aggódnod! A romantikus hangulatot nemcsak gyertyafénnyel lehet elérni! Szeretnénk olyan tippeket mutatni neked, amelyek megfelelő megvilágításba helyezik az otthoni randit, a szó szoros értelmében!


Elsőként érdemes eldönteni, hogy magad szeretnél nekiállni az egyedi megvilágítás elkészítésének, vagy inkább gyorsan beszereznéd a kellékeket, hogy a többi teendőre koncentrálhass. Ne aggódj, mindkettőre találsz majd itt ötletet!

Ha túl sok a teendőd, mert szeretnél mindent megadni párodnak, amiről ő csak álmodhatott, akkor jobb, ha előre elkészített elemeket vásárolsz. Például szívecskés mintájú lámpát, vagy lámpaburát! A megfelelő izzó segítségével a falra is vetítheted a mintát, de ez sajnos nem minden esetben olyan hatékony és kontúrozott, mint ahogy szeretnéd. A színes burák is segíthetnek, hogy elérd a romantikus félhomályt. Érdemes a szerelmesek napjára jellemző színeket választani: rózsaszín, piros, de akár bézs is lehet, hogy a fények megnyugtatóak legyenek és együtt relaxálhassatok.

 

lámpa befőttesüvegből



Azért a gyertyafényről sem kell feltétlenül lemondanotok. Ma már rengeteg féle LED teamécsest, gyertyát utánzó lámpát találhattok, és ha elragad benneteket a hév, nem kell időt szánnotok a gyertyák elfújására.

 

special moments



Nagyon hangulatos lehet a különböző színű gömblámpasorok használata is! A rózsaszín, vagy piros gömböket tartalmazó sort szív alakban elhelyezheted falon, de akár egy kis ösvényt is csinálhatsz belőle, hogy a párodat abba a szobába vezesd, amelyben a meglepetéssel várod!

 

gomblampasziv.jpg



Ha azonban a legapróbb részleteket is a saját kezedbe szeretnéd venni, és nem elégedsz meg a könnyebb megoldással, akkor a következő ötleteket ajánljuk neked! Se perc alatt egy romantikus étterem, vagy egy álom randi helyszínévé változtathatod az otthonodat! Így pedig olyan élménnyel lepheted meg az igazit, amire örökké emlékezni fog!

Először a fénysorokkal játszunk el egy kicsit! Az egyszínű LED- vagy izzósor könnyen kezelhető és sok módon felhasználható. Kihelyezheted akár a lakás, vagy szoba szebb pontjaira is, de egy díszes üvegbe is rakhatod. Befőttes üveg, vagy egy kiürült borosüveg is megfelel erre a célra. Az eredmény olyan lesz, mintha csak száz apró kis tündért, vagy szentjánosbogarat zártál volna egy palackba. Egyszerre titokzatos és mesés hangulatot alkotva.
Az izzókra rózsaszín, piros, vagy szívecskés mintával ellátott muffin papírt is tehetsz! Amolyan világító girland módjára elhelyezheted a falra, vagy a szoba két sarka közé.

 

girland muffin papirból



Ha egy vázába néhány gallyat teszel, a köré is tekerheted a fénysort. Csinálj még pár szíves díszt is, amit a gallyakra akaszthatsz!

 

üvegbe zárt izzósor

Válogasd össze a legjobb emlékeitekről készült fotókat és ragaszd fel őket a falra. Szív alakban tedd köré a LED sort! Biztosan el fogod bűvölni vele a kedvesed!

 

fotók szívalakban

Ha rendelkezel némi villamosmérnöki tudással, a következő ötletet is megvalósíthatod. A színházi öltözők elmaradhatatlan kelléke a lámpakörtékkel körberakott tükör. Ezen az ötleten elindulva készíthetsz Valentin-napi dekorációt is! Használj levegőn, vagy hőre száradó gyurmából keretet. Ez lehet egy felirat, a kedvesed neve, vagy egy minta is. Hagyj helyet a körtéknek a mintában, így már csak a foglalatot kell elkészítened. Szerencsére már sok helyen kapható különböző méretekben hasonló foglalat, így egy kis kézügyességgel könnyen kicselezheted a villanyszerelést.

 

love felirat

Akár megvásárolod a hangulatvilágítást, akár magad készíted el, ezekkel az ötletekkel garantáltan elvarázsolhatod a kedvesed és biztonságban átadhatjátok magatokat a szerelemnek!

 képek: pinterest

 

Blog bejegyzés értékelése: