Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

SLV interjú - Construma 2015.

Beküldve - - - Interjú
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 424 megjelenés
 • Felíratkozás frissítésekre
 • Nyomtatás

Az idei Nemzetközi építőipari szakkiállítás, vagyis a Construma keretin belül az OtthonDesign kiállítás G és F pavilonjaiban jártunk. Ahol a lakberendezés legfrissebb design trendjei, valamint a konyhatechnológia, a fürdőszoba és wellness újdonsági mellett a prémium kategóriájú SLV világítástechnikai termékek is megtekinthetők.

A világítás meghatározó része a beltéri és kültéri projekteknek, ezért nekünk az általunk is forgalmazott SLV lámpák prezentálása számított a legnagyobb favoritnak. A gyártótól megszokott modern, letisztult lámpatesteket egy emeletes standon tekinthetik meg a látogatók.

Többek között az idei trendekről, a termékkínálatról és a LED világításról Fehér Orsolyát – a Luminis Kft. munkatársát kérdeztük.

 Slv pavilon construma


Az SLV széles termékkínálatán belül, miért pont a kiállított lámpatestekre esett a választás?
Egységes, harmonikus stand kialakítására törekedtünk, ahol a 2015-ös év újdonságait, valamint slágertermékeinket mutathatjuk be. Az alsó szinten látható, fekete sínrendszeres lámpatest például abszolút jó helyen áll a konkurens termékek közül. 


Mi határozza meg az idei trendet?
Beltéren és kültéren egyaránt előtérbe kerül a LED világítás. Az SLV lámpák nagy százaléka már Philips LED modulokkal kerül legyártásra. A minőségre törekvés érdekében a LED világítás több hozzáértést és tervezést igényel a gyártótól, de ezek a lámpatestek abszolút alkalmasak általános világításra és nem utolsó sorban, árban is megfizethetőek.
A színeket illetően kültéren az antracit szürke lámpák a leginkább keresett termékek.


Mi az, amit fontos figyelembe venni a LED világítás kiválasztása kapcsán?
Előtérbe került a magas minőségű LED technológia és azt kell mondani, hogy komoly piaci igény van rá, de vásárlásnál a wattbeli teljesítmény mellett a katalógusban feltüntetett lumen értékeket is fontos figyelembe venni - e mellett, pedig a megadott fényvisszaadási és színhőmérsékleti értékek is segítségünkre lehetnek.

Mivel emelkedik ki az SLV a világítástechnikai piacon?
Minőség és ár: Többek között azzal, hogy a megfizethető, közepes árkategória kiváló német minőséggel párosul.
Termékkínálat: A termékkínálatnak köszönhetően pedig az otthoni világítás mellet több olyan terület is lefedhető, amely professzionális világítást kíván, legyen az iroda, vendéglátó, illetve kereskedelmi egység vagy közületi projekt.
Szállítás gyorsasága: Termékeink 97 százalékát, gyártónk raktáron tartja, így legtöbbször nagyobb rendelések teljesítése is gördülékenyen, egyedülálló határidővel, 6 munkanapon belül teljesíthető - ez mindenképp előnyként említhető.
A Big White katalógus előnye: Tervezők és viszonteladók számára a Big White katalógus minden olyan hasznos termékinformációt tartalmaz, amely a vevők kiszolgálásához, a választás megkönnyítéséhez és a kivitelezéshez is fontos lehet. A katalógus olyan paramétereket, tartalmaz, amelyekkel tervezni, dolgozni lehet.

Mit nyújtanak a termékeke a vásárlóknak?
Mindenképpen megbízhatóságot és kiváló minőséget. Valamint széles anyaghasználatot úgy, mint a fém, a textil, a valódi beton vagy a simára csiszolt és akár többször is lefesthető gipsz. Mindezek mellett pedig egy olyan letisztult, minimál dizájnt, ami a legtöbb piaci szegmens számára jól használható.


Az SLV szerint miért fontos a megfelelő minőségű kültéri világítás?
Az érintésvédelmi szempontok mellett fontos, hogy a lámpatest tartós legyen és hosszú távú helytállást biztosítson. Valamint, hogy szakszerű beépítés mellett a lámpatestek kiállják a különböző időjárási viszonyokat és magas IP védelemmel rendelkezzenek a locsoló berendezések, illetve csapadék ellen is.


Melyek az SLV által célzott vásárlói szegmensek?
A fő volumen a projektek, irodaépületek, szállodák vonala, részben azért is mert itt magas az eladási darabszám és ilyen esetekben fontos az előre látható raktárkészlet és a gyors szállítási idő is. Valamint azért is, mert az SLV lámpák jól illeszthetők a különböző világítási tervekhez.
Emellett a lakosság számára is teljes mértékben megbízható termék palettával szolgálunk. Kedvelt termékek a süllyeszthető spotlámpák az Aixlight termékek különböző kivitelben, vagy a falon kívüli direkt-indirekt világítások. A látszóbeton felületekhez jól passzolnak a mennyezetre szerelt henger alakú spotlámpák, ezeket a belsőépítészek is előszeretettel választják.


Melyik volt a tavalyi év legeladottabb, legsikeresebb terméke és miért?
A háromfázisú sínes rendszerek és a spotlámpák kedvelt termékek főként üzlethelyiségek számára, mert ott akár többször is átrendezés történhet, amelyhez a világítás ezekkel a lámpatípusokkal megfelelően a térhez igazítható, változtatható. Irodai használathoz pedig a célzott, irányítható világítás miatt választják ezeket a típusokat.


Melyik, vagy melyek azok a termékek, amelyek az idei évben slágergyanúsak, sikeresek lehetnek?
Talán a Philips LED modullal szerelt sínrendszeres típusok, az Enola termékcsalád tagjai, a lefesthető gipszlámpák, a Light Eye évek óta futó függesztékei. Továbbá a dekoratív kültéri gömbvilágítások és az antracit szürke színű kültéri lámpák.

 

Blog bejegyzés értékelése: