Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Smart lighting – Ősszel érkezhet az EGLO intelligens világítása

Beküldve - - - Világítástechnika
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 451 megjelenés
 • Nyomtatás

A 2016-os évet talán az okosvilágítás forradalmának is tekinthetnénk. A legnagyobb gyártók sorra tálalják elénk a lehetőséget az okosvilágítás területén. Ősszel az Eglo interaktív fényei érkeznek, amelyekről dióhéjban előre csak annyit, hogy valóban szép, modern lámpatestek lesznek és az OSRAM lightify applikációjával automatizálhatod, személyre szabhatod majd a lakásvilágításod.

 

Mi is az EGLO smart lighting?
A fény interaktív változata: A LED lámpatestek vezeték nélküli hálózathoz kapcsolódnak – vezérlésük pedig okos telefonon, táblagépen keresztül lehetséges. Az otthoni hálózathoz akár 50 lámpatest is integrálható lehet, amelyek könnyen szabályozhatóak, összehangolhatóak az ingyenesen letölthető OSRAM lightify (iOS vagy Android) applikációval.
Mindehez egy alapvető eszköz az úgynevezett GATEWAY-S szükséges. Ez az eszköz egy átjárót képez az intelligens LED lámpák és az okostelefonok, illetve táblagépek között. Így a modilodra letöltött OSRAM lightify applikációval és az EGLO Smart lighting lámpákkal már egy teljesen új okosvilágítást használhatsz otthonodban.

Lehetőségek:
Lehetőséged van: Egyénileg szabályozható fények, hangulatok kialakítására, vagy használhatsz előre meghatározott programokat is. A beállított kedvenc jeleneteid tarolhatóak, így kényelmesen és gyorsan megtalálhatod őket. Vezérelheted külön csoportokra osztva a fénypontokat. A fények akár távolról is vezérelhetővé válnak. Egy szóval az intelligens világítással megteheted mindazt, amit mással nem.

Mik az intelligens világítás előnyei?
A fény befolyásolja életünket és munkánkat. A világos, kékes fény energizál és elősegíti a koncentrációt, hogy még jobban fókuszálhass a fontos feladatokra, munkára. Míg a meleg fehér, halvány, világos fény ellazít, segít hogy jól érezd magad és kellemes környezetben töltsd a szabadidőd. Az EGLO Smart lighting világítást saját igényeidnek, tevékenységeidnek és hangulatodnak megfelelően állíthatod be.

Blog bejegyzés értékelése: