Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Szemezgetés az Eglo 2014-15 katalógusból

Beküldve - - - Katalógus
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 643 megjelenés
 • Nyomtatás

Megjelent az EGLO legújabb beltéri világítás kollekciója. A gyártó 2014/2015. évi kínálatában nagy hangsúlyt fektetett, a napjaink legnépszerűbb lakberendezési stílusaihoz igazodó lámpatest választékának bővítésére. Jó néhány újdonság található majd a (Basic, Trend, Style, Tarditional, Avatgarde) kollekciókban. Az EGLO- hoz híven a legújabb lámpatestek is magas színvonalon és minőségi anyagokból készülnek. Emellett bővülő kínálatuk, érinti az energiatakarékos LED fényforrásokkal üzemeltethető beltéri világítás áruválasztékát is, így biztosan minden vásárlónk megtalálja majd az otthonába leginkább illő lámpatestet.

 

Fali és mennyezeti világítás

A Style kollekció egyik legújabb termékei a Palomaro textil burás fali és mennyezeti lámpák, amelyek 3 féle méretben és színben várhatók áruházunk választékában. A Palomaro lámákat modern és időtlen megjelenés jellemzi, igazán letisztult, elegáns formatervezésűek. Különlegességük az egymással való kombinálhatóságukban rejlik. Kialakításuknak köszönhetően kellemes, indirekt fényt biztosítanak.

 

Eglo Palomaro

 

Vidám minta a gyerekszobában

Harmonikus színösszeállításban kedves elefántok, virágok és kismadarak teszik vidámabbá a gyerekszobát. A Basic kollekció új, Molove gyerekszobai függesztéke tökéletes általános világítást tesz lehetővé a legkisebbek számára.

 

Eglo Molove

 

Modern LED spotlámpák

Az modern kivitelű, stílusos Armento lámpák, fényiránya állítható, így meleg fehér LED fényük valóban oda irányítható, ahol arra szükség van. Ezek a fali és mennyezeti spot lámpák rövid időn belül fehér és szatin nikkel színben is elérhetőek lesznek.

 

Eglo Armento

 

Fényerő-szabályozható íróasztali lámpa

A Sellano íróasztali lámpa mindig ideális és helytakarékos világítást biztosít. A vázrészen elhelyezett érintésvezérléses KI/BE kapcsoló és fényerő-szabályzó segítségével a fényt mindig a napszakhoz és a munkához igazíthatja. A lámpa egyszerű kezeléséhez meleg fehér LED fény, modern formatervezés és helytakarékos kivitel párosul.

 

Eglo Sellano

 

Textilkábeles asztali lámpa

Az EGLO Trend vonalába tartozó textilkábeles Gizzera asztali lámpák, valóban naprakészek. Ez a friss, új dizájn a különböző anyagok, színek és formák játékából született. A lámpák fehér és fekete színben is nagyon dekoratívak.

 

Eglo Gizzera

 

A képeken látható termékek és a többi EGLO újdonság várható megjelenése 2014. november eleje.

Az összes Eglo terméket megtalálod itt.

 

Blog bejegyzés értékelése:
Tagged in: Eglo Újdonság