Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Szemkímélő világítás? - Philips EyeCare!

Beküldve - - - Termékleírások
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 1690 megjelenés
 • Nyomtatás

Napjainkban a munka és a magánélet egyre inkább összemosódik. Sokak késő estig dolgoznak az irodában, vagy akár az otthonukban. A rossz fényviszonyok mellett végzett munka miatt, nem csak az összpontosítás gyengülhet, hanem hosszútávon látásromláshoz is vezethet. Szemünk az egyik legfontosabb érzékszervünk, a körülöttünk levő világot 83%-ban látással érzékeljük. Nem mindegy hát, mennyit teszünk egészségének megőrzése érdekében. A Philips legújabb „szemkímélő” íróasztali lámpái olvasáshoz, tanuláshoz vagy munkához egyaránt tökéletes megvilágítást biztosítanak.

Philips_EyeCare_Mallet2.jpg

A modern fejrész kialakításánál – főképpen a Led és búra esetében - arra törekedtek, hogy minél egyenletesebb fényeloszlást biztosítsanak, ezáltal csökkentve a szem fáradását. Egyéb lámpatípusoknál zavaró lehet a fény visszaverődése, ezért a Philips Eye Care lámpacsalád megalkotásánál fontos szerepet játszott az is, hogy mérsékeljék a tükröződést. Mindemellett olyan kényelmi funkcióra is gondoltak, mint az állítható fényerősség. A beépített 5500K színhőmérsékletű fény, hasonló a természetes nappali fényhez, ami segíti a koncentrációt és nem álmosít.

 

 

Philips_EyeCare_Malletkzeli.jpg

A legtöbb Eye Care íróasztali lámpa több ponton állítható, a forgatható fejek és karok nagyobb szabadságot biztosítanak az íróasztalon végzett tevékenységhez. Az ergonomikus és helytakarékos kialakításnak köszönhetően a lámpák olvasósarokban, vagy kisebb munkaasztalon is jól használhatóak.

 

 

Philips_EyeCare_Mallet4.jpg

                        A Mallet és Swing termékek fényereje, a talprészbe épített fényerőszabályzó segítségével egyetlen érintéssel állítható.

 

Az Philips EyeCare további előnye:

-          A legújabb LED technológiát magukba foglalva használatuk biztonságos, nem melegszenek át, energiatakarékos üzemeltetést tesznek lehetővé és rendkívül hosszú élettartammal rendelkeznek.

-         Bizonyos típusoknál az egyedi fényerősség állítás lehetősége memória funkcióval is bővítve van. Így bármikor a kedvenc fényerőt választhatja. (Robot és Spoon termékek esetében.)

-         Beépített USB csatlakozó a hordozható eszközök töltéséhez. ( Csak a Mallet és Swing termékeknél.)

 

 Megnézem a termékeket

 

Blog bejegyzés értékelése: