Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Színesebb élmény és tevékenység intelligens világítással

Beküldve - - - Tech
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 547 megjelenés
 • Nyomtatás

Intelligens, élményszerű világítás Philips Hue termékekkel.
Okos izzóról, vagy okos lámpáról is beszélhetnénk, de a Hue más... Egy minden eddiginél többre képes applikációkkal, mobileszközzel vezérelhető világítás. Facebook, vagy Instagram értesítéseid fényjelzéssel, esetleg Ambilight tv-vel való szinkronizálás? Vagy megkérnéd Siri-t, hogy kapcsolja le a fényeket?


Képes értesítéseid fénybe öltöztetni (közösségi média, e-mail, naptáridőzítések, üzenetjelzés fénnyel, időjárási értesítések) Az IFTTT Philips hue csatornáin keresztül sok-sok olyan receptet érhetsz el, amelyekkel összekötheted Philips hue világításaid.

 1.hue_ifttt.jpg

 


Csak néhány példa:
Ha otthonról dolgozol, és fontos e-mailt vársz, de közben más teendőid is vannak a háztartásban, gyerekekkel, akkor beállíthatsz egy receptet, amely fényjelzést ad e-mail üzenet érkezésekor.

Ha szeretnéd, hogy párod tudja – haza indultál-e már a munkahelyedről, akkor azt is beállíthatod, hogy fényjelzés jelezze otthon, mikor hagyja el telefonod a munkahelyi WIFI-t.

Időjárás: Sunset/Sunrise Naplementekor felkapcsolódó világítás – soha ne maradj sötétben, beállíthatsz olyan receptet is, amely naplementekor felkapcsolja otthoni világításodat. Vagy pedig napfelkeltekor lekapcsolja azt. További lehetőségek között még azt is megtalálod, hogy amikor odakint esni kezd, a fényeid kék színűre változnak.

Facebook: Lámpáid villogó fénnyel jelezhetik, ha megjelölnek téged egy új fotón.

Instagram: Változó színek, hogy a fények illeszkedjenek az új Instagram hozzászóláshoz.

 

Geo location system - Geofencing

Üdvözlő fény, amikor hazaérkezel. Mindez telefonkészüléked cellainformációi alapján, így az nyugodtan maradhat a zsebedben, a fények a nélkül működnek, hogy vezérelned kellene. Távozáskor pedig lekapcsolódnak.

2.udvozlofeny.jpg

 

Személyre szabható fények koncentrációhoz, vagy pihenéshez
A Philips hue lámpák és fényforrások, gyönyörű természetes fénye abszolút alkalmasak általános világításként, sőt ennél többre is képesek. Típustól függően akár tevékenységeidhez passzoló fényt állíthatsz be. Munka, tanulás, koncentrációt igénylő tevékenységek – energizáló hideg fehér fény. Kellemes, megnyugtató környezet, ha pihenni szeretnél– meleg fehér fény. Épp úgy, ahogy neked jó. Eljött az idő, hogy nem neked kell alkalmazkodnod a fényekhez, hanem azok igazodnak a tevékenységeidhez.

3.hue_piheneshez.jpg

3.hue_hidegfeher_phoenix.jpg

Élmény új színekben
Okos készülékedre számtalan olyan applikációt tölthetsz le, amelyekkel újabb szintre emelheted hue világításodat. Képzeld el, hogy a fények, képesek zenével szinkronizálni, vagy megjeleníteni egy kedvenc fotód színeit nem csak statikus, hanem dinamikus módon is.

Ambilight+hue alakalmazás
Bővítsd ki az Ambilight TV-élményt! Ezzel az applikációval a hue világításaid képesek követni a képek váltakozását és folyamatosan a jelenethez illő háttérfényt megteremteni a teljes Ambilight TV élményhez.

Muesic app - Zene és Fény
Zenével szinkronizáló fények, egy applikáció, amellyel otthonod minden színes fényre képes hue termékét kontrolálhatod. A fényhatások automatikusan követik a dal típusát és dinamikáját. Élvezd a zenét egy teljesen más dimenzióban. Sokkal több, mint egy villanykörte, ez a lehetőségek végtelen színárnyalata. Játssz a színekkel, tónusokkal és kontrasztokkal. Zene és fény, amivel maximális hangulatot teremthetsz, a bulidhoz, a romantikus estédhez, a kedvenc zenédhez, vagy egyszerűen csak pihenéshez.

Onswitch
Több, mint 30 animált és statikus világítási jelenet. Váltakozó színkör a nappaliban, esetleg pislákoló gyertyafény? Vagy egyszerűen csak ébredj gyönyörű napfelkeltére és a kedvenc zenédre. Vagy aludj a naplemente fényeire a még jobb alvásért.

Lightbow
A legmagasabb minőségű és mennyiségű animációs készlet, valamint a legnagyobb teljesítményű animációs készlet, hogy színházi produkciók, étterem hangulatvilágítása, vagy az otthoni élet mindennapjait színesítse meg.

4.hue_ambilight-tv.jpg

 

Hangverérlés Siri-vel
Hogyan lehetséges? Az új 2.0-bridge, vagyis Philips hue rendszered „szíve” egy olyan központi vezérlő egység, amely egyfajta hídként köti össze okos készüléked és Philips Hue termékeid.
Apple HomeKit kompatibilis, így siri  hangvezérlésre képes.

5.hue_bridge.jpg

5.hue_siri.jpg

Blog bejegyzés értékelése:
Tagged in: Apple Home Kit Hue Philips