Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Világító mesefigurák a gyerekszobában

Beküldve - - - Gyerekszoba
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 1190 megjelenés
 • Nyomtatás

A gyerekszoba minden kisebb és nagyobb gyerek életének fő színtere, egy felnőtt lakásának teljes leképeződése: Egyszerre színhelye a játéknak, az alvásnak, kicsit később a tanulásnak és számtalan olyan történetnek, amelynek csak a végtelen gyermeki fantázia szab határt. A gyerekszoba berendezése, színei és lehet, hogy ez kicsit meglepően hangzik, de a megvilágítása is meghatározó lehet a gyerekek lelki fejlődésének szempontjából.

 

Philips Minniekattints a képre

 

 

A gyerekek, főként a kisgyerekek világában két alapvetően meghatározó dolog van: a játékok és a mesék fantáziabirodalma és a való élet rendszeres és kiszámítható dolgai. Ezek vezérlik és irányítják a kicsik mindennapjait, ezeknek a mindennapoknak pedig a gyerekszoba a helyszíne. Itt kezd a kicsi először egyedül, majd a kis barátaival együtt játszani, itt hallgatja előbb a szülők által olvasott meséket, majd itt olvassa később saját magának őket. Ezek a történetek pedig megelevenednek a gyerekek fantáziájában. Így válik a gyerekszoba kastéllyá, benne a gyönyörű hercegnővel; kalózhajóvá, vagy éppen egy ötujjas bundakesztyűvé, amibe az erdő lakói beköltöztek.

 

 

disney hercegnők hangulatlámpa

kattints a képre

 

Hercegnők led lámpa

 kattints a képre

 

A Philips ezeket a meséket és a gyermeki fantázia birodalmát szerette volna ötvözni a fények elbűvölő világával, amikor a Disney figuráinak segítségül hívásával megalkotta a kifejezetten gyerekszobába szánt lámpacsaládját. A megfelelő világítás ugyanis a gyermekek számára is ugyanolyan fontos, mint a felnőtteknek. A jól átgondolt és beállított mesterséges fény ugyanis a gyerekek közérzetére is ugyanolyan jó hatással van, mint szüleikére. A helyes fényhasználat emellett jó hatással van mind a gyerekek, mind szüleik hangulatára, továbbá növelik az inspirációt, a kreativitást. A megfelelő fények hozzájárulnak ahhoz, hogy a gyerekek még fejlődésben lévő látása ne kezdjen idő előtt romlani. A holland gyártó gyerekeknek készült lámpasorozatának tagjai olyan, minden gyerek által ismert figurákkal dobják fel a gyerekszobát, mint Mickey egér vagy Minnie, a Szörny Rt. kedves figurái, a Repcsik, a Disney hercegnői, vagy akár maga a Pókember. A termékcsalád tagjai között egyaránt találhatunk asztali lámpát, függesztéket, csillárt és hangulatfényt. Minden termék közös jellemzője a gyerekbarát anyaghasználat, amely nem forrósodik fel, így garantáltan nem égeti meg a kicsik kezét, illetve a korszerű, LED-es technológia, amely jelenleg a legfejlettebb és a leginkább szem- és környezetbarát megoldás a világítási rendszerek terén.

 

Mike szörny egyetemkattints a képre

 

Philips Mike soft pal

Mike és Sulley

 kattints a képre

 

A mese, különösen az esti mese ráadásul a legtöbb esetben a mindennapi rituálé része, amely segít az egész napos aktív játék után az esti lenyugvásban és felkészít az alvásra, ezért nagyon fontos. A mindennapos ismétlődés, a mesét olvasó szülő megnyugtató hangja és közelsége növeli a kicsik biztonságérzetét és lelki nyugalmát, segít a sötéttől való félelem legyőzésében. Ebben is a szülők és a gyerekek partnerei lehetnek a Philips termékei, különösen az éjszakai hangulatfények, amelyek néhány termék esetében szórt, mécseshez hasonló fénnyel, a termékcsalád más tagjai esetében pedig akár 256 színből választható színnel segítik a gyerekeket a könnyű elalvásban.

 

repcsik hangulatlámpakattints a képre

 

Repcsik led lámpakattints a képre

 

Micimackós gyerekámpa

 kattints a képre

 

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg ismerősöddel is! Áruházunk teljes gyermeklámpa kínálatát megtalálod itt.

 

Blog bejegyzés értékelése: