Betöltés...
Keresés

A kezdetek

A cégünk története több mint 30 éves múltra tekint vissza.

Első gondolatunk az volt,hogy  ’ A fény az élet’ .Egyszerűen elkezdődött,amikor elkezdtünk játszani a fénnyel. Színes világítás effekt eszközök és dísztárgyak teremtették az alapot. Majd társaságunk hamarosan kidolgozta a piac egyik vezető innovatív világítási terveit a műszaki világítás és a nappali megvilágítás területén.

 

Mellettünk pompás leányvállalatok csoportja és a résztvevők, már több mint 250 alkalmazottat világszerte segítik munkánkat.

 

Kompetencia és szakmaiság

Mindkettő első helyen van a cégünk filozófiájában.

Nagy hangsúlyt fektetünk a kiegyensúlyozott kapcsolatra, az innovatív technológia és a jelenlegi tervezési egyensúly között. Mérsékelt árakkal sokszínű és minőségi színvonalat biztosítunk.

 

Ötletek, elképzelések és megoldások

Termékpalettánk változatos minden területen, beleértve az egyedi világítási megoldásokat a lakóterületeken és a szabadtéri területeken egyaránt. Valamint komplett magas és kisfeszültségű világítási rendszerek üzlet és kiállítási épületek, rendezvényhelyszínek területén. Saját kutatási és fejlesztési részlegünkön tervezők és mérnökök összhangban dolgoznak, hogy folyamatosan új termékeket alkossanak a mindig változó világítástechnika piacán. Ennek köszönhetően új termékeket valósítunk meg együttműködve nemzetközi partnereinkkel a Távol-Keleten.

 

Minőség elérhető áron

Az SLV-nek sikerül magas színvonalú termékeket kínálni elérhető áron.

Termékeinket modern design jellemzi és megfelelnek az érvényes európai szabványoknak vagy meghaladják azokat. Cégünk számára fontos,alapvető dolog,hogy minőségi termékeket kínáljunk és folyamatosan lépést tudjunk tartani a változó világítástechnika piacán. Valamint minden igényt kielégítő hight- tech termékeket hozzunk létre.

 

Az SLV termékeket elsősorban lakberendezők és belsőépítészek számára ajánljuk. Kültéri és beltéri termékek egyaránt elérhetőek. Személyes tapasztalataink és elégedett vásárlóink visszajelzései alapján elmondhatjuk, hogy az SLV termékei kiváló minőségűek.