Betöltés...
Keresés

A Philips myBuddy egy olyan 3 az 1- ben olvasó, éjszakai és reggeli fény, amely barátságos megjelenése mellett egyszerűen és biztonságosan használható. A Philips myBuddy gyermekek számára készült, így tökéletes társ az esti lefekvéstől egészen a reggeli felkelésig. Áruházunkban a termék 3 féle színben (kék, zöld, rózsaszín) rendelhető, így gyermekével közösen kiválaszthatják a legszimpatikusabb myBuddy eszközt. 

 

 

Olvasófény

A megnyugtató esti mese olvasásához is segítséget nyújt ez a termék, hiszen a myBuddy feje tetejét megnyomva kellemes, szórt meleg fehér olvasófényt biztosít.   

 

 

 

 

Megnyugtató éjszakai fény       

A termék hátoldalán található választógombok segítségével egyszerűen beállítható, időzíthető a gyermekek számára megnyugtató éjszakai fény. Amikor a termék hold szimbólummal kezd világítani, jelzi gyermekeknek, hogy eljött az alvás ideje. A myBuddy kellemes fénye megnyugtató látványt nyújt éjjel, ha gyermeke felébredne. Ugyanakkor a termék hasznos segítséget nyújt a legkisebbek szüleinek, mivel kiváló tájékozódó fényt biztosít a kicsik éjjeli ellenőrzéséhez, etetéséhez vagy megnyugtatásához.

 

 

 

Reggeli fény     

A gyermekek gyakran nem tudják mikor van vége az éjszakának és mikor kezdődik a reggel. Sokszor korán felkelnek, pedig lenne még idejük egy kis alvásra. A my Buddy hasán lévő  nap szimbólum jelzi mikor kezdjék a napot. Az egyszerű hold és nap szimbólumok váltakozásának segítségével a gyermekek játékos módon tanulhatják meg, mi a különbség a nappal és az éjszaka között. Amikor a nap szimbólum világít a myBuddy hasán, azt jelzi a gyermeknek mikor van vége az éjszakának, eljött a nappal és ezzel együtt a játék és móka ideje.

 

 

Játékos és egyszerű ki/be kapcsolás

A myBuddy feje tetejét megnyomva kellemes olvasófénnyel kezd világítani, ha gyermekének bármikor több fényre lenne szüksége.

 

Egyszerű beállítási mód

Az intuitív hátsó panelen található választógomb és digitális óra rendkívül leegyszerűsíti a myBuddy különböző funkcióinak beállítását. Kiválasztható csak a holdfény, a hold- és a napfény, vagy reggel csak a napfény. A reggeli fény aktiválásához egyszerűen csak be kell állítani, hogy mikor jelenjen meg a nap.

 

Biztonságos használat, nem forrósodik át

A myBuddy a gyermekek számára is teljesen biztonságos, mivel gyermekbarát anyagokból készült és LED-világítást használ, ezért soha nem forrósodik át. Robusztus és masszív kialakításának köszönhetően tökéletesen biztonságos a gyermekek számára, nem áll fenn az összetörés veszélye.

                                                                      

Energiatakarékos, kiváló minőségű LED-világítás

A myBuddy energiafogyasztása kivételesen alacsony, mindössze 2 x 1 W, ugyanakkor rendkívül nagy fényerőt biztosít (140 Lumen). A 2700 Kelvin fényhőmérsékletének köszönhetően a myBuddy kellemes, megnyugtató, meleg fehér fényt biztosít. A myBuddy hosszú, legalább 20 000 óra élettartamot biztosító LED-technológiát használ. Ezért a mindössze néhány watt energiát felhasználó myBuddy rendkívül energiahatékony olvasó-, éjszakai és reggeli fényforrás.