Betöltés...
Keresés

                                                    Philips kültéri lámpatestek 2013 katalógus

 

Amikor elérkezik a tavasz és meg jelennek az első napsugarak igyekszünk minél több időt a szabadban tölteni. Kilépünk a teraszra, kertbe, elkezdjük rendezgetni, szépítgetni környezetünket. Ahhoz, hogy hangulatossá tegyük otthonunk külső tereit általában erre a célra gyártott dekorációs kiegészítőket és növényeket alkalmazunk. Fontosnak tartjuk a cserjék és színes virágok jelenlétét kertünkben, hiszen napközben ezek „kertünk díszei”, de amint elkezd sötétedni külső tereink legfontosabb eleme a megvilágítás lesz. A tavasztól ősz végéig tartó időszakban fontos, hogy kialakítsuk megfelelő kültéri világításunk, hiszen ez nem csak dekorációs célból alkalmazható ingatlanunk területén. A minőségi megvilágítás legfontosabb feladatai: a tájékozódás elősegítése, biztonságérzetünk növelése és az esetleges veszély helyzetek elkerülése céljából alkalmazott világítótestek elhelyezése, ami az őszi, téli korai sötétedés miatt elengedhetetlen kellékei komfortos otthonunknak.

 

Az általános kültéri világítás lehetővé teszi a megfelelő, biztonságos tájékozódást és a házszám megvilágítását. A mozgásérzékelővel ellátott világítótestek hazaérkezéskor megmutatják a garázsba, ingatlanba vezető utat. A talajba, kerítésbe beépíthető világítótestek nem csak a hangulatos fényeket biztosítják, ezekkel körül határolhatjuk kertünk, vagy kiemelhetjük annak egy-egy fontosabb részletét. Energiatakarékos világítótestekkel megvilágíthatjuk a kerti ösvényeket. Mindezek mellett fontos, hogy a pincelejárót, lépcsőket úgy világítsuk meg, hogy elkerüljük a veszélyes helyzeteket.

A megfelelő lámpatestek kiválasztása olykor nem könnyű feladat, webáruházunk széles termékválasztékával egyszerűbbé és kényelmesebbé teheti mindezt. Amikor kültéri világításról beszélünk kiemelten fontosnak tartjuk a magas minőségű, tartós anyagokból készült termékek használatát, hiszen az e célra szánt világítótesteknek számos feltételnek kell, hogy megfeleljenek, beleértve az időjárás okozta hatásokat. Hivatalos forgalmazóinktól beszerzett termékeink közül ismerje meg a Philips gyártó legújabb kültéri világítótesteit. Melyeket kültéri elhelyezésre terveztek és a lámpatestek gyártásához olyan időtálló magas minőségű tartós anyagokat használtak fel, mint páldául: sajtolt alumíniumot vagy rozsdamentes acélt.

A Philpis  gyártó legújabb kültéri világítótestei 5 csoportba sorolhatók:

 

Ledino outdoor – Kültéri LED világítás

„Stílus a szabadban”

-          Innovatív LED világítás a szabadban.

-          Építészeti megjelenés.

-          Prémium energiatakarékos megoldások.

Lenyűgöző, merész, minimalista a Ledino Outdoor termékek lélegzetelállító megjelenésükkel a legújabb PowerLed világítási technológiát magukba foglalva lehetővé teszik a tökéletes megvilágítást külső tereken. Ezek a termékek elegáns, modern stílust és kényelmet teremtenek. A Ledino outdoor kültéri világításokat úgy tervezték, hogy nagy területeket is képesek legyenek megvilágítani, mégis csodás káprázás mentes fényt biztosítsanak, ami nem vakít. A legtöbb Ledino outdoor lámpatest természetes hatású meleg fehér fénye a legtöbbet hozza ki az épületekből és a zöld növényzetből. Legyen szó a homlokzat megvilágításáról vagy az általános világításról, a fehér fény kiválóan használható üvegből, fémből vagy egyéb anyagból készült homlokzat megvilágítására vagy az épület fontosabb részeinek való kiemelésére. Egyes lámpatestek dekoratív kétirányú fénye stílusos és izgalmas fényhatásokat eredményez, melyekkel az építészeti hatás is fokozható. A Ledino kültéri termékei még alacsony hőmérsékleten is (- 20°) kiválóan működnek és még energiatakarékosak is.

 

Ecomoods outdoor és Ecomoods outdoor living - Prémium energiatakarékos lámpatestek és hangulatvilágítás

„Óvja a természetet és érezze jól magát a szabadban”

-          Elegáns formatervezésű energiatakarékos világítótestek.

-          Meleg és természetes hatású fény a kertben.

-          Prémium energiatakarékos megoldások.

Az Ecomoods outdoor lámpatestek használatával nem kell komprumisszumot kötnie. Amellett, hogy a termékek stílusosak és esztétikusak kiváló minőségű meleg fehér fényt képesek kibocsátani miközben a hagyományos lámpákhoz képeset  akár 80%-al kevesebb energiát fogyasztanak. Legyen az családi vacsora vagy baráti beszélgetés, játék a gyerekekkel vagy pihenés egy jó könyv társaságában élvezze a kellemes nyári estéket a teraszon vagy a kertben. Hozzon létre egy extra életteret az Ecomoods outdoor lámpáival, amit az egész család élvezni fog.

Ecomoods outdoor living – Energiatakarékos hangulatvilágítás

Kapcsolódjon ki munka után. Élvezze az extra színt és hangulatot a teraszon vagy kertben. Mindezt egyszerűen megteheti a 3 féle stílusos és eredeti Ecomoods outdoor kültéri lámpa segítségével. Típustól függően a lámpákhoz 5 féle színű fényszűrő filter tartozék (piros, kék, zöld, lila, citromsárga) melyekkel hangulatához tetsző vagy alkalomhoz illő fényt varázsolhat.

 

myGarden – Klasszikus és modern formatervezésű kültéri lámpák

„Élvezze a gyönyörű kertet”

-          Széles választék klasszikus és modern stílusú lámpatestek.

-          Kiváló fényminőség.

-          Energiatakarékos megoldások.

A kültéri világítás javíthatja kertünk, lakóépületünk megjelenését.  A Philips azért Hozta létre myGarden kollekcióját, hogy magas minőségű, ugyanakkor dekoratív lámpatesteket kínáljon vásárlóinak. A stílusos és egyedi formatervezésű világítótestekkel úgy teremthet kellemes légkört a lakóépület külső terein, hogy nem kell lemondania a kültéri világítás alapvető funkcióiról: a minőségi fényről, a megfelelő IP védettségről és az energiatakarékosságról. Mindezek mellett minden termék magas minőségű. A gyártásukhoz sajtolt alumíniumot, szintetikus anyagot vagy rozsdamentes acélt használtak, így elérve azt, hogy a funkció egyesüljön stílussal. A myGarden lámpatestek széles választékában biztosan megtalálja az önnek tetsző kültéri világítótestet, legyen az modern, minimalista, letisztult, különleges vagy antikolt hatású klasszikus stílusjegyekkel büszkélkedő Philips kültéri lámpa. A Philips úgy alkotta meg myGarden kollekcióját, hogy azok energiatakarékosak legyenek, ugyanakkor a megfelelő fényt is biztosítsák, ehhez az EcoClassic, EcoHalo és az energiatakarékos minőségi Power Led technológiát alkalmazták. Annak érdekében, hogy a termékek a kényelmet is maximálisan szolgálják egyes lámpatesteket beépített mozgásérzékelővel láttak el. Legyen szó kültéri fali, kültéri mennyezeti, kültéri mozgásérzékelős vagy kültéri álló lámpáról a Philips termékek közül webáruházunkban biztosan megtalálja az Önnek tetsző, megfelelő világítótestet.

 

Sensor lights – Mozgásérzékelővel szerelt energiatakarékos világítótestek

„Üdvözölje fény, mikor hazaérkezik”

-          Érezze magát biztonságban az érzékelővel felszerelt lámpatesteknek köszönhetően.

-          Úgy tervezték, hogy megfeleljenek a különböző stílusú kerteknek.

-          Energiatakarékos megoldások

Nincs többé sötétben tapogatózás a kapcsolók után. A Philips mozgásérzékelős kültéri lámpái „fényes” fogadtatásban részesítik minden alkalommal, amikor hazaérkezik. Teremtsen biztonságos kültéri világítást és ismerje meg a Philips számos energiatakarékos megoldását. Az infravörös mozgásérzékelővel szerelt kültéri lámpák segítséget nyújtanak önnek a biztonságos közlekedéshez, kényelmes és jól megvilágított tereket, autóbejárót és sétányokat biztosítanak. A mozgásérzékelős lámpatestek lehetővé teszik, hogy bármikor amikor Önnek kültéri világításra van szüksége megfelelő fény borítsa a garázs előtti területet, a pincelejárót vagy az otthona előtti bejáratot. A Philips lámpák magas minőséget és energiatakarékos fényt nyújtanak, miközben növelhetik biztonságérzet is.

Hová helyezhető el a szenzoros világítás?

-          A bejárati ajtó fölé

-          A garázs területére

-          Az épület sarkára

Hogyan működik a szenzoros világítás?

-          A morgásérzékelővel ellátott lámpa érzékeli a sugárzási szögön belüli mozgást, ami termékenként változó lehet 100° - 360°.

-          És a távolságon belüli mozgást, ami termékektől függően változhat 0-12 méteren belül.

A Philips szenzoros világítás könnyen telepíthető és az egyszerű beállítási eljárás lehetővé teszi, hogy könnyedén kiválaszthassa, hogy az automatikus érzékelő mikor és mennyi ideig tartsa bekapcsolva a lámpát.

-          Határozza meg az Önnek szükséges idő intervallumot, hogy meddig világítson a fény (5 másodperctől – 5 perc).

-          Határozza meg a sötétség szintjét, amikor az érzékelőnek működnie kell (5 lux – 500 lux).

 

Orientation lights

„Világítsa meg kertjét este”

-          Hozzon létre drámai fényhatásokat, jelölje ki a kerti sétányait fénnyel vagy emelje ki a természet szépségeit

-          Süllyesztett fényfoltok és projektorok

-          Energiatakarékos világítási megoldások

 

A jó kerti világítás titka a változatos világítási megoldások, funkciók alkalmazása, melyek biztosítják a jó általános kültéri világítást. A Philips Orientation lámpák kiváló minőségű lámpatestek, melyek általános világításként, vagy bizonyos részletek kiemelésére is alkalmasak teraszokon vagy kertekben éjszak. Az Orientation lights termékek különböző fényhatásokat tesznek lehetővé azokon a területeken, ahol sok időt szeretnénk tölteni a kellemes nyári éjszakákon, mint például: terasz, kert vagy veranda. A süllyesztett fényfoltok padlózatba vagy mennyezetbe építhetőek, így ezekkel az alulról, vagy felülről irányított fényfoltokkal elérhetjük az általános világítást a verandán vagy teraszon, de használhatjuk a kerti ösvények vagy fal szélek kijelölésére is biztonsági szempontból. A járdák és lépcsők megvilágítására, ahol meg kell találnunk az utat leginkább a talaj közeli lámpák vagy talajba süllyeszthető lámpák a legalkalmasabbak. Süllyesztett lámpákkal jelölhetjük ki a medence vagy kerti tó szegélyét. A felfelé világító erős fényű kültéri spotlámpa kiválóan alkalmas magas dogok: fák, szobrok stb. szemet gyönyörködtető megvilágítására, így izgalmassá tehetjük és ki emelhetjük kertünk szépségeit a lámpa fényét pontosan oda állíthatjuk ahova szeretnénk. Egyes lámpatestek IP65 besorolással rendelkeznek, így alkalmasak utcai elhelyezésre vagy a kerti növények lombozatai között.

A különböző Philips lámpák Különböző fényt is adnak: EcoHalogen, ragyogás és fokozás, EcoClassic, meleg fehér komfortos fény. A PowerLed világítótestek legtöbbje használható fényerőszabályzóval is (a fényerőszabályzó nem tartozék) így beállíthatja a megfelelő fényerőt. Minden energiatakarékos Philips lámpa egyenletes és kellemes fényt biztosít.