Betöltés...
Keresés

Fiatalos, szakértő csapat – alkonylampa.hu!

Dinamikus, elkötelezett és fiatalos csapatunk készen áll arra, hogy a lehető legrövidebb időn belül feldolgozza és teljesítse rendeléseit, pontos és kielégítő választ adjon a felmerült kérdésekre, megoldja az esetleges problémákat. Célunk, hogy minél gyorsabban és vásárlóink lehető legnagyobb megelégedésére szállítsuk le a megrendelt terméket, termékeket.

Forduljon hozzánk bizalommal, ügyfélszolgálatunkon szakszerű és udvarias kiszolgálásban lesz része!

 

Miért vásároljon nálunk?

 

Vásárlás bármikor, bárhonnan, 0-24-ig

Nálunk nincsen záróra! Webáruházunkban a nap 24 órájában, kényelmesen, otthonából adhatja le rendelését, amelyet munkatársaink a lehető legrövidebb idő alatt teljesítenek. Új termékeinkről, akcióinkról már a Facebookon és a Twitteren is értesülhet.

 

Elérhető ügyfélszolgálat

Kérdése merült fel? Probléma adódott? Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Ügyfélszolgálatunkon munkanapokon 9:00 és 17:00 óra között szakértő munkatársaink várják hívását, hogy segítségére legyenek akár telefonon, akár emailben.

Tárcsázza a 06-20/551-8403-as telefonszámot, vagy írjon e-mailt az info@alkonylampa.hu címre, ügyfélszolgálatunk várja megkeresését!

 

Minőség és garancia

Webáruházunkban csak jó minőségű, kizárólag hivatalos forgalmazóktól beszerzett termékeket árusítunk, melyek minőségében megbízunk. Annak érdekében, hogy Ön is bizalommal legyen az alkonylampa.hu-n forgalmazott termékek iránt, a webáruházunkban vásárolt minden termékre a vásárlást igazoló számla ellenében 1 év garanciát vállalunk! Amennyiben pedig valamilyen oknál fogva nem elégedett a nálunk vásárolt termékekkel, 8 munkanapon belül visszaküldheti azokat.

 

Ne feledje, az olcsó vásárlás miatti öröm sosem olyan nagy, mint a silány termék miatt érzett bosszúság!

 

A megvásárolt termékeket Magyarország területén belül a DPD Futárszolgálat munkatársai szállítják ki. A csomagolás és a szállítás során mind az alkonylampa.hu csapata, mind a futárszolgálat munkatársai igyekeznek a lehető legnagyobb odafigyelést tanúsítani a kiszállítandó termékek iránt, hogy azok nemcsak gyorsan, de biztonságban, a legkisebb sérülés nélkül érkezzenek meg vásárlóinkhoz.

Amennyiben minden igyekezetünk dacára a kiszállított áru törött vagy egyéb módon sérült, kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunkon, mi pedig azonnal intézkedünk a termék vagy az alkatrész cseréje iránt.

 

Részletes termékleírások

Termékleírásaink elkészítése során maximálisan törekszünk arra, hogy megkönnyítsük ügyfeleink döntését, segítségükre legyünk a kiválasztásban. Ennek érdekében igyekszünk minél több információt nyújtani az Ön által kiválasztott termék színéről, méretéről, műszaki adatairól és egyéb fontos tulajdonságairól, hogy vásárlása előtt teljes képet kapjon termékeink legfontosabb jellemzőiről.

Amennyiben olyan információra lenne szüksége, amelyet mégsem talál oldalunkon, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, ahol munkatársaink segítségére lesznek.

Hatalmas, folyamatosan bővülő választék, ráadásul egy helyen

A jelenleg több mint 10 000 termékből álló termékválasztékunk összeállítása során a minél nagyobb változatosságra törekedtünk, hogy Ön biztosan megtalálja, amit keres. Nem kell feleslegesen utaznia, üzletről üzletre járkálnia, hosszasan keresgélnie! Webáruházunkban hatalmas kínálatból, közel 2000 mennyezeti lámpa, több mint 700 asztali lámpa, többszáz spot- és gyereklámpa közül kényelmesen, egy helyen választhatja ki az otthona stílusához leginkább illő fényforrást, amivel nem csak pénzt, de jelentős mennyiségű időt is megtakaríthat.

 

Választékunk természetesen folyamatosan, a legújabb trendeknek és a vásárlói igényeknek megfelelően bővül és változik, ezért érdemes visszatérnie hozzánk!

 

 

Az alkonylampa.hu csapata