Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap
Legújabb bejegyzések

Beküldve - - - Lakberendezés
Vendégszerető ananász

Tudtad, hogy az ananász a lakberendezésben, tulajdonképpen egy szimbólum – mégpedig a szíves vendéglátás szimbóluma. Egyre több home decor és lakberendezési üzletben, fedezheted fel az ananász mintát, vagy magát az ananászformát, nem csoda, hisz mostanság ez az egzotikus gyümölcs, a reneszánszát éli. De miért éppen ananász?

1244 megjelenés
Blog bejegyzés értékelése:
„Greenery 2017” A Pantone szerint a reményteli lombzöld lesz az év színe

A frissítő és új életre keltő, üde sárgás-zöld, vagyis a Greenery (15-0343-as Pantone kódú) lombzöld árnyalatra esett a választás 2017-re.
A Greenery éppen olyan, mint a zsenge tavaszi növényzet, amikor a természet új életre kel a tavasz első napjaiban. Olyan friss életérzéseket hivatott közvetíteni, mint egy üdítő séta a zöldellő erdőben, ahol az oxigéndús levegő feltölt energiával. Vagy a természet csendje, miközben a fák lomkoronája alatt pihensz meg, elmélyülve annak szépségében - és közben rátalálsz a benned rejlő egységre.

Tagged in: Év színe
1078 megjelenés
Blog bejegyzés értékelése:
A kevesebb néha több, avagy ezért hódít még mindig a skandináv stílus

Az északon élő népek nagyon is jól tudják, hogy mégis mitől lesz egy otthon egyszerre kényelmes, lakájos, de közben praktikus is. A skandináv enteriőrök ugyanis funkcionalitásuk mellett rendkívül otthonosak, úsznak a fényben, színeit tekintve szürkék és fehérek, de egyáltalán nem ridegek. Éppen ezért egyre többen igyekeznek átvenni e stílus elemeit: mind a lakberendezők, mint a bútorüzletek körében hatalmas népszerűségnek örvend, ám sokan próbálkoznak saját maguk megteremteni a skandináv stílus lenyűgöző hangulatát. Azonban joggal merülhet fel a nagy kérdés: hogyan varázsolhatunk könnyedén nappalinkból, konyhánkból vagy éppen a hálónkból skandináv stílusú helyiséget? Írásunkban ezúttal az északi stílus jellemzőit szedtük csokorba.

4126 megjelenés
Blog bejegyzés értékelése:

optimlis_magassg_belltsa_fggesztk.png

1023 megjelenés
Blog bejegyzés értékelése:
Philips hue motion sensor – otthonod okos mozgásérzékelője

Van néhány jó hír a Philips hue háza táján, hamarosan új termékekkel bővül a kínálat – és végre lesz egy olyan mozgásérzékelő szenzor is a palettában, amely nagyban megkönnyítheti a mindennapjaid.
Eddig hue fényeid csak kapcsolókkal, vagy okos eszközeiddel vezérelhetted, illetve a geofencing-nek köszönhetően hazaérkezésre fényárba borulhatott otthonod. Most viszont az új beltéri mozgásérzékelővel nagyon praktikusan és kényelmesen automatizálhatod a beltéri világítást anélkül, hogy bármilyen eszköz a kezed ügyében lenne.

618 megjelenés
Blog bejegyzés értékelése:
A megfelelő fénystílus, hogy ragyogó benyomást keltsen

A Philips Consumer Lighting úttörő szerepet játszik az olyan innovatív világítási megoldások kidolgozásában, amelyekkel otthona még szebbé kellemesebbé tehető. A lámpák megalkotásába fektetett kutatások és formatervezések révén Philips fényekkel a lakótér minden szeglete az Ön kényelmét szolgálja majd.

2230 megjelenés
Blog bejegyzés értékelése:

Beküldve - - - Kert
Kortárs kert, amiben garantáltan jól érzed magad

A modern kortárs stílusú kertek sokkal többek, mint végletekig lecsupaszított minimalista külterek. Kialakításukat gondos tervezés előzi meg, hogy minden olyan dolgot magukba rejtsenek, amelyektől, igazi kertek lesznek. Otthoni békés menedékek, a pihenés, és a baráti összejövetelek színterei.

956 megjelenés
Blog bejegyzés értékelése:
EGLO Stepdimming fényerőszabályzó technológia

Eglo Stepdimming termékeinkkel a fényerőszabályzás egy olyan lehetőségét kínáljuk, amellyel egyszerűen és magas költségek nélkül kapcsolhatod a hangulatodnak, tevékenységednek megfelelő fényerőt.

923 megjelenés
Blog bejegyzés értékelése:
Nagyítós asztali lámpa - manikűrözéshez, aprólékos tevékenységekhez

A legszebb manikűrök elkészítéséhez természetesen a megfelelő szakértelem, a jó minőségű alapanyagok és kellékek szükségesek. De mi a helyzet a világítással? A manikűrözés, pedikűrözés, műkörömépítés, olyan aprólékos tevékenységek, amelyek kellő fénymennyiséget és a nagyítós lámpák kínálta dioptriát is megkívánják.

636 megjelenés
Blog bejegyzés értékelése:
Smart lighting – Ősszel érkezhet az EGLO intelligens világítása

A 2016-os évet talán az okosvilágítás forradalmának is tekinthetnénk. A legnagyobb gyártók sorra tálalják elénk a lehetőséget az okosvilágítás területén. Ősszel az Eglo interaktív fényei érkeznek, amelyekről dióhéjban előre csak annyit, hogy valóban szép, modern lámpatestek lesznek és az OSRAM lightify applikációjával automatizálhatod, személyre szabhatod majd a lakásvilágításod.

444 megjelenés
Blog bejegyzés értékelése: