Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Csillár a fürdőszobában?

Beküldve - - - Élettér
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 2294 megjelenés
 • Nyomtatás

A cím elsőre furcsának tűnhet, IP védettség szempontjából pedig „megszegi” a fürdőszoba világítás szabályait, de mégis léteznek olyan fürdőhelyiségek, ahol bizony helyük van a csillároknak.

Formatervezett kád, mosdókagyló, minőségi csempe, exkluzív zuhany kialakítás, szépen bekeretezett tükör. Csupa olyan dolog, ami elengedhetetlen része egy luxusfürdőszobának. A hálószobához hasonlóan a fürdő is intim helye otthonunknak, egy olyan zóna ahol nem csak a mindennapi tisztálkodásunkat végezzük, hanem egyfajta relaxáció helyszíne is. Kialakításánál a praktikumot, biztonságot és a kényelmet érdemes előtérbe helyezni, de megjelenhetnek a különleges dizájnelemek is melyek egyediséget, otthonosságot adnak a térnek. Egy klasszikus vagy modern stílusú csillár például tökéletes fókuszpont lehet a fürdőben is.

 

modern elegancia

Modern elegancia egy kis ragyogással. Tágas és világos fürdőszoba, melyet egy jól megválasztott helyre szerelt, kristályokkal díszített modern vonalú csillár ékesít.

 klasszikus kék színű környezetben

Újraértelmezett kék, csillogó függő világítással és hangulatmécsessel. A kék klasszikus szín a fürdőben, és illik is a vizes helység jellegéhez, önmagában viszont hideg és elcsépelt is lehet. A képen látható térben jól megválasztották a kék gyönyörű világos árnyalatát és meleg, barna színekkel kombinálták. Az összhatást halogén fényforrásoktól csillogó függő világítás egészíti ki, melyhez jól illik a többi áttetsző üveg kiegészítő és a króm felületek.

 

3_20131220-130043_1.jpg

A díszes és a minimalista tökéletes egyensúlya. Mintás és sima felületek váltakozása. A csaptelepek, mosdókagyló és kád letisztult formáit a tükör díszes kerete és a mennyezetről lógó akril csillár ellensúlyozza.

 

vidékies

Vidékies természet közeli nyugalom. Kovácsoltvas csillár gyertyaláng formájú fényforrásokkal, semmi extra csillogás, ellenben fahatás és természetesség. Mindent összevetve a kép láttán sokan gondolhatjuk: Ez az álomfürdőszoba igazi kis nyugalomsziget.

 

selyemfény

Selyemfénybe burkolva. Fényes felületek és minőségi kiegészítők. A fekete színű, sikkes fürdőszobabútor és a padlóig érő, lágy esésű függöny mellé tökéletes választás a csillár, ami nem utolsó sorban a mennyezet kialakítására is felhívja a figyelmet. A lámpák fénye visszaverődik a fényes felületekről, selyemfénybe burkolva az egész fürdőszobát.

 

fotó: fapceramiche.com

 

Blog bejegyzés értékelése: