Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Dekorációs party világítás

Beküldve - - - Élettér
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 1084 megjelenés
 • Felíratkozás frissítésekre
 • Nyomtatás

Amikor kerti partira készülsz, sok fontos dologra kell odafigyelned, hogy az általad szervezett rendezvény igazán jól sikerüljön. A finom ételek és italok mellett a dekoráció és a világítás is igen fontos tényező.

A dekorációt és a világítást azért is mertem egy kalap alá venni, mert ebben az esetben a mintás szalvéták, székpárnák vagy kreatív pohárdekorációk mellett léteznek olyan egyszerűen elhelyezhető és használható kültéri dekorációs világítótestek, melyek elengedhetetlenek az éjszakába nyúló kültéri rendezvényekhez.

Színes solar lampionfüzérekkel igazi „party hangulatot” teremthetünk anélkül, hogy nyílt lángot kellene használnunk a hagyományos lampionokhoz. Elkerülve a tűzveszélyt, ami a légmozgásnak köszönhetően rizikós lehet az egyébként gyúlékony anyagokból készült házilag elkészített dekorációk esetében. A gyertyák a kerti partikon is nagyon népszerűek, de nem szabad elfelejtenünk, hogy úgy, mint otthonunk belső terein használva, kertünkben is figyelmet igényelnek. Gyermekek jelenléte esetében különösen oda kell figyelnünk az ilyen dolgokra. Az egyetlen billentéssel be vagy ki kapcsolható Philips LED teamécsesek teljesen biztonságosak, nem forrósodnak át és akár 10 órán keresztül képesek pislákoló gyertya fényhatást biztosítani.

A talajba leszúrható solar világítótestekkel körülhatárolhatjuk az adott területet, vagy egy pár darab ilyen lámpatesttel akár az asztalig, vagy a kerti pavilonig vezető utat is hangulatossá tehetjük. A kicsi mécses szerű solar lámpák erre a célra szintén alkalmasak, de az asztalon elhelyezve is kiváló dekorációs elemek lehetnek.

Az olyan magas IP védettségű lámpatestek, mint az áruházunkban megrendelhető Verival kültéri díszítés, RGB LED fényforrást tartalmaz, így több színben képes világítani, vagy akár a kerti tó vízfelületén úszva kölcsönözhet különleges hangulatot.

Vannak helyek, ahol az általános és hangulatvilágítás mellett extra fényre is szükségünk lehet, itt alkalmasak lehetnek a dugvillával ellátott fényvetők vagy reflektorok. Ezeknek a világítótesteknek a fénye azonban nagyon erős és a nem megfelelő elhelyezésük vagy beállításuk zavaró lehet. Fokozott figyelemmel helyezzük el őket, hogy senkit ne zavarjanak. Célszerű úgy elhelyezni, hogy az erős fény egy olyan falra vetődjön, ahol senkit sem zavarhat.

Fontos megjegyeznünk, hogy a hangulatvilágítások nem biztosítanak elegendő fényt a grillen való sütögetéshez vagy az étkezéshez, csak kiegészítő világításként funkcionálnak. Amennyiben még többet szeretne olvasni a kültéri világításról, tekintse meg további cikkeinket is.

 

Blog bejegyzés értékelése: