Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Eglo Vintage – új lámpák nosztalgikus stílusban

Beküldve - - - Lakberendezés
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 3025 megjelenés
 • Felíratkozás frissítésekre
 • Nyomtatás

A régmúlt hangulatát idéző lámpatestek egy olyan válogatását hozta létre az Eglo, amely abszolút jól beilleszthető például a vidéki stílusjegyekkel gazdagított enteriőrökbe, a romantikus vintage és az ipari, indusztriális jellegű terekbe - de legfőbb érdekessége, hogy karakteres darabjaival képes életteli környezetet teremteni azok számára is, akikhez egyébként a modern stílusú lakberendezés áll a legközelebb.


Otthonod trendi, harmonikus és használható kialakításához, sok-sok apró, ám fontos részlet gondos kidolgozására lehet szükséged. Így például a jól kiválasztott világításra is. A fény mellett elég tekintélyes szerepe van a lámpatest küllemének is. Az Eglo vintage termékek különlegessége a sokféleség, az átgondolt formai kialakítás és persze az anyag és a színválaszték. A kollekció besztszeller termékei a fémszálból készült rombusz vagy gyémánt formájú lámpatestek, amelyek vintage stílussal gazdagítják és egyediséget visznek a modern terekbe is.

Vintage réz
A vintage kollekció több típusát réz színben, mégpedig fényes vagy antik hatású vörösréz kivitelben is megtalálhatod. Ez tökéletes, ha nosztalgikus lámpatestet keresel. Anno nagyon sok tárgyat, így például lámpákat is készítettek rézből. Nem véletlen hát, hogy az Eglo vintage kollekció mérvadó darabjai, ezek a réz színű különlegességek is.

eglo_tarbes_carton.jpg

Antik örökség
Rusztikus küllemű antik fehér lámpatestek, amelyek teljesen úgy festenek, mintha a nagymama padlásáról kerültek volna elő. Patinás festésükkel épp olyanok, mint amilyet egy romantikus vintage irányzatnak megfelelő lakásban szívesen használnál.

eglo_talbot.jpg

Modern lakás – ipari, indusztriális hangulatban
Fémből készült fekete, vagy savmart (antikolt) fehér Eglo vintage lámpatestek, karakteres darabok, amelyek stílust és egyediséget adnak bármilyen belső térben. Legyen a függeszték az étkező asztal fölé lógatva, vagy a nappali látványos világítása.

eglo_priddy_somerton.jpg

Visszafogott Rusztikus
Mivel a vintage irányzat egy viszonylag hosszabb időszakot ölel fel, így a stílusnak megfelelő Eglo lámpák is igen sokfélék. Teljesen újak, viszont abszolút képesek átadni a vintage jelleget az enteriőrben. Kínálatunkban megtalálod a legkülönbözőbb formai kialakítású fémből készült lámpákat, amelyeket rozsda vagy rusztikus antik barna színben készítettek. A Stockbury termékcsalád tagjai olyan, sokfélék, hogy akár a teljes helyiség világításáról gondoskodhatsz velük.


eglo_westbury_stockbury.jpg

Edison izzók – LED technológiával
Az Eglo vintage lámpatestek nagy része elég nyitott, így előtérbe kerülnek a fényforrások is. A gyártó viszont arról is gondoskodott, hogy megtaláld a kedvenc Vintage izzód LED alternatíváját is. Az új fényforrások vissza adják a hagyományos küllemet, eközben pedig magukba foglalják a modern LED technológia előnyeit úgy, mint az: alacsony energiafogyasztás, hosszú élettartam, környezetbarát felhasználás. És természetesen a kellemes meleg fehér fényről sem kell lemondanod használatukkal.

eglo_vintage_led_izzo.jpg


Az Eglo Vintage termékeket itt találod.

Blog bejegyzés értékelése: