Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Goodbye Március

Beküldve - - - Ez történt
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 404 megjelenés
 • Nyomtatás

Irány a szabadba!

Véget ért egy csodás tavaszi hónap. Az időjárás is egyre biztatóbb és bizonyára sokan töltöttétek a szabadidőt egy kis kirándulással, vagy a kert rendbetételével. Márciusi Blogunkban olvashattatok arról, miként is érdemes karbantartani a kültéri lámpatesteket, hogy azok az idei szezonban is jó szolgálatot tegyenek. A kert bizonyos részeit nem csak esztétikai szempontból érdemes kiemelni, a bejárók, teraszok, lépcsők és sétányok mentén a kültéri állólámpák fénye biztonságosabbá teszi a közlekedést. Szép inspirációs képekkel gazdagított cikkünkben azt is láthattátok, hogy a kültéri állólámpák milyen fontos kellékek a kertvilágításban.

Goodbye Március

És ha már tavasz, akkor megújulás vagy újrahasznosítás.

Ahogyan ruhatárunkat, úgy az otthonunk berendezését is megújítjuk, frissítjük időnként. Új dizájnt kaphat a lakótér egy nagyon egyszerű, ámde mutatós létra és gömblámpa kombinációval. Egy másik cikkben pedig azt is láthatjátok, milyen új, tavaszi színösszeállításokkal gazdagodott gömblámpa kínálatunk. Az újrahasznosítást tekintve nem túl rég egy olyan érdekességet mutattunk be, ami teljesen egyedülálló. Láttatok már kávézaccból készült világítást?

 

Márciusban Föld Órája – energiatakarékosság - kincsek a természetből

A Föld Órája egy fontos és globális kezdeményezés a WWF szervezésében. Az akció célja a figyelemfelhívás a környezetszennyezés és a túlfogyasztás okozta problémákra. Láttatok már energiatakarékos, dekoratív élő világítást? Ha nem, akkor itt megnézhetitek a Plumen és Boskee kombinációt. Kíváncsiak vagytok melyik fényforrás mennyit fogyaszt és mi éri meg legjobban? Kompakt fénycső, halogén izzó helyett LED- Megéri? Egy spanyol dizájnstúdió az „alien and monkey” a természet adta homokból készít különleges lámpákat. A búra anyagát csak egy időre kölcsönzik a természetből, majd szétmorzsolódik, így a homok visszakerül a természetbe.

 

Teszteltünk – fotóztunk

Egyszerűen imádjuk a Loftot, és persze a minőségi Philips lámpákat is. Márciusban az EyeCare Mallet szemkímélő íróasztali lámpát teszteltük és hát, hogy is mondhatnám: „Nagyon bejött.” Egy stílusos Philips Shapes asztali lámpát pedig valódi Loft környezetben fotóztunk.

Reméljük Márciusban is találtál valami érdekes témát a Bolgunkban. Áprilisban újabb cikkekkel jövünk.

 

 

Blog bejegyzés értékelése: