Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Húsvéti asztaldísz gömblámpával

Beküldve - - - Dekorációk
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 730 megjelenés
 • Felíratkozás frissítésekre
 • Nyomtatás

Meg fogsz lepődni, milyen egyszerűen és gyorsan összeállíthatod ezt a látványos húsvéti asztaldíszt, ami ráadásul világít is, így biztosan megüti majd a „wow faktort” amikor a vendégeid meglátják. Méghozzá a színes gömblámpa füzért az ünnep után is használhatod lakásdekorációként és hangulatfényként.

 

Gömblámpa asztaldísz

 

Hozzávalók
Igazából túl sok mindenre nem lesz szükséged, ami feltétlenül kellhet az a Cotton Ball Lights gömblámpa fűzér, egy fehér rattan koszorú és egy stabil, átlátszó üvegváza néhány szál friss virággal.  Így már meg is van az asztalközép. A teljes képhez már csak néhány apróságra, a terítékre és virágokra lesz szükséged.

 

Elkészítés
1. A gömblámpa fűzér összeszerelése tényleg csak néhány percet vesz igénybe. Minden pamutgömbökön találsz egy kis lyukat, itt kell egy kicsit bemetszened egy ollóval, majd a gömböket az égőkre helyezni úgy, hogy az izzó teljesen gömb belsejébe kerüljön, a szilikon takarógyűrű viszont kívül maradjon. Az összeszerelés lépéseit itt részletesen is megtekintheted.
Ha ezzel meg vagy akkor már csak az asztali teendők jönnek:
2. A rattan koszú közepére helyezd el a vázát és benne a virágokat úgy, hogy stabil legyen.
3. Ezután helyezd köré a gömblámpa fűzért és alakítsd ki a húsvéti terítéket. (A lámpa vezetékét, próbáld biztonságosan elhelyezni, hogy ne legyen útba és ne lehessen lerántani. Ügyelj, hogy víz ne érje a lámpát!)

 

Húsvéti asztaldísz

 

Pasztell tavasz
Tavasszal minden megújul, ezért is vonzóak ilyenkor az üde és lágy pasztell árnyalatok. Ennél a terítéknél a színek harmonikusan passzolnak egymáshoz. A tavasz első virágai és az apró dekorációk friss tavaszi, hangulatot keltenek a Húsvéti asztalon.
Ha színekben más lenne az elképzelésed, akkor válassz kedvedre való gömbláma fűzért kínálatunkból és készítsd el Te is a képeken látható asztaldíszt.

Az ünnep után a gömblámpát a nappaliban, a hálószobában vagy a gyerekszobában is használhatod hangulatfényként.

 

Képek: Pinterest

 

Blog bejegyzés értékelése: