Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Kültéri világítás, villamos hálózat kiépítése nélkül?

Beküldve - - - Kert
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 2607 megjelenés
 • Nyomtatás

Korábban már írtunk a Philips Dusk-ról, a solar lámpa nagy előnye, hogy kizárólag a napenergiát felhasználva biztosít kültéri világítást, így a ma elérhető legnagyobb energiahatékonyságot nyújtja. Ráadásul a termék egyszerűen felszerelhető a homlokzatra, még olyan helyeken is, ahol eddig nem volt semmilyen elektromosos hálózat kiépítve. Nincsenek falvéséssel járó kellemetlenségek, a felszerelés gyors és egyszerű, csupán egyetlen dolgot kell figyelembe vennünk – hogy legyen megfelelő mennyiségű napfény az energia biztosítására.

 

Philips-Dusk.JPG

 

Most hogy a Dusk fali változatát a kezembe fogtam, egy érdekes és fontos információhoz jutottam. A lámpatesten található kapcsoló segítségével a mozgásérzékelő működése kikapcsolható… Ismerős az a szituáció, amikor az esti beszélgetésnél integető mozgásokat kellet tenned, hogy a világítás újra és újra bekapcsoljon? A mozgásérzékelő kikapcsolásával a lámpa folyamatosan is képes világítani, mindaddig, amíg az akkumulátorban elegendő energia áll rendelkezésre. Ez a funkció akkor is fontos lehet, ha a külső munkát nem a világítótest közvetlen közelében végezzük.

 

Philips-Dusk-kapcsolk.JPG

 

A mozgásérzékelő használata ugyanakkor egy nagyon fontos kényelmi és biztonsági funkció is lehet, ha nem kell állandó világítás a ház körül, és nem akarunk a sötétben tapogatózni. Szenzoros funkcióra állítva, mozgást érzékelését követően a lámpa 3 percig világít! A Philips napelemes világítás kiépítése nem igényel hálózati áramellátást, ami nem csak a felhasználást egyszerűsíti le, hanem a pénztárcánkra is jó hatással lesz.

 

Dusk-napelem.JPG

 

Dusk-vilgt.JPG

 

A Philips Dusk termékeket megtalálod áruházunkban itt.

 

 

Blog bejegyzés értékelése: