Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Led innováció világít majd a Bayern Allianz arénában

Beküldve - - - Tech
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 481 megjelenés
 • Nyomtatás

Az FC Bayern München és a csapatnak otthont adó Allianz Aréna hivatalos világítási partnerévé vált a Philips. A partnerségi megállapodásnak köszönhetően, az ikonikus futball stadion homlokzata biztosítja majd Európa legnagyobb animációs LED világításának felületét. A létesítmény homlokzatára egy energia hatékony LED világítás alapú, dinamikus fényjátékot terveztek a szakemberek. Az Allianz Stadion homlokzata egy monumentális méretű külső membrán héj, amely 35 méter magas és mintegy 29.000 négyzetméter. Ezen a hatalmas ponyván, színes, világító animációk láthatóak majd, bizonyára felejthetetlen élményt nyújtva a rajongóknak és a látogatóknak. A fényekből kialakított statikus képeket bemutatását a 8000 Philips ColorGraze berendezésen belül 380.000 LED teszi majd lehetővé. Az új LED-es rendszer 60%-kal energia hatékonyabb, ennyivel képesek csökkenteni a stadion világításának nagymértékű energiafogyasztását. Ezen túlmenően pedig a hosszú élettartamú LED fényforrások kevesebb karbantartást igényelnek.

 

Allianz-arena.jpg

 

A meglévő fényszín palettát (fehér, vörös, kék) is tovább bővítik, az új rendszer 16 millió színű fényt is létrehozhat, amellyel az aréna egyedi hangulatok megteremtésére is képes lesz. A Philips legújabb innovációja egy olyan, teljesen összekapcsolt világítási hálózat, amelyben minden egyes fény, pontosan szabályozható a valós időben – színátmenetek és animált interplays színek is létrehozhatók az 1056 világító szegmenssel szerelt homlokzaton.

Az új Philips világítás lehetővé teszi, hogy a látogatók és a televíziónézők még inkább átélhessék a mérkőzések érzelmi hangulatát és dinamizmusát. „Az FC Bayern üdvözli a Philips-et. A cég globális játékos a stadionvilágítás terén. „Mondta Andreas Jung igazgatósági tag. „Együtt fogunk játszani, hogy nyerjünk a világ legvonzóbb arénájában.”

A Philips professzionális világítási terveivel, programozásával, indítással és karbantartással, a világon egyedülálló, vezető szerepet tölt be a LED alapú sportvilágítás területén. A múlt hónapban a cég elindította a Philips ArenaVision LED rendszert - az első olyan garantáltan villódzásmentes pályavilágítást, amely teljes mértékben megfelel az UEFA és a FIFA szigorú közvetítési feltételeinek, a szuper lassított HDTV adásokat tekintve. Továbbá a nyáron kezdődő Brazíliai futball világbajnokság 12 stadionjából 9-ben Philips világítást használnak majd.

 

Allianz-arena1.jpg

Allianz-arena2.jpg

Allianz-arena3.jpg

Allianz-arena4.jpg

 forrás: newscenter.philips.com

 

Blog bejegyzés értékelése: