Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Online világítás tervező alkalmazás

Beküldve - - - Tech
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 5759 megjelenés
 • Felíratkozás frissítésekre
 • Nyomtatás

Tetszik az állólámpa, de nem tudja eldönteni, mennyi fényt ad? Kíváncsi a kültéri lámpa fényének szóródására? Új online világítástervező alkalmazásunkkal további hasznos segítséget nyújtunk Philips termékeink kiválasztása során.

 

Talán már korábban is észrevették, hogy Philips termékeink adatlapján a termék tulajdonságai mellett sárga ikon jelent meg 3D felirattal. Erre kattintva indul új, a holland gyártóval közösen kifejlesztett alkalmazásunk, amelynek segítségével háromdimenziós, modellezett terekben nappali fénynél, vagy éjszakai sötétben, munka közben tekintheti meg a Philips világítástechnikai termékeit. Az előnézet funkció kifejlesztésének célja az volt, hogy vásárlóink számára megkönnyítsük az új világítótestek kiválasztását azzal, hogy átfogóbb képet adunk azokról működés közben.

A 3D gombra kattintva jobb oldalon egy szoba képe jelenik meg, míg a bal oldali hasábban alul a termékskála, felül az utoljára használt mezőben a korábban már megtekintett lámpák láthatóak. Első használat esetén ez a rész természetesen még üres. Az funkció alkalmazása nagyon egyszerű. A termékek közül a legördülő menü segítségével válasszunk ki egy tetszőleges lámpát, majd a bal felső sarokban kattintsunk rá, a program pedig automatikusan elhelyezi a jobb oldali képen ábrázolt térben. Egyszerre akár több, eltérő kategóriába tartozó terméket is kiválaszthatunk, így az alkalmazás segítségével egy-egy szoba teljes világítását összeállíthatjuk. Sőt, mivel az alkalmazás összesen 26 helyiséget (szobákat, fürdőt, előteret és kültéri teraszt egyaránt) tartalmaz, akár az egész lakásét vagy házét.

 

3d-tervez.JPG

 Kattints a képre

 

A különböző helyiségek kiválasztásához használhatjuk a kép alatt lévő nyilakat, amelyek segítségével a következő helyiségre ugrunk, vagy a kép fölött lévő ikonsor ikonjai közül a Szobák feliratút, ahol tetszőlegesen választhatjuk ki a helyiséget. Szintén az ikonsor gombjai segítségével tudunk tovább módosítani a beállított képen. A nagyító ikonra kattintva ráközelíthetünk a fényforrásra, a Nappal/Éjszaka ikonnal változtathatjuk a fényviszonyokat, a Kuka ikonnal eltávolíthatjuk a baloldalon kijelölt fényforrást a képből, míg a Teljes kép ikonnal növelhetjük a kép felületét. Ha a böngészés közben megtetszik egy lámpa, a kép alján, középen található sárga Termékinformáció ikonra kattintva megtekinthetik a termék részletes adatlapját, ahonnan néhány kattintással akár meg is rendelhetik.

Az online világítástervező alkalmazás használata tehát pofonegyszerű, hasznos és szórakoztató egyaránt. Segítséget nyújt a vásárlás előtt a már kiválasztott termék működés közbeni megtekintésében, de azok számára is tökéletes, akik csupán inspirálódni, ötleteket gyűjteni kattintanak rá.

Tetszik? Kattints ide és kezd most a tervezést!

 

Blog bejegyzés értékelése:
Tagged in: 3d tervező Philips