Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Philips Candles Outdoor - napenergiából gyertyafény

Beküldve - - - Kert
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 533 megjelenés
 • Nyomtatás

Magazinokban és internetes felületeken csodálatos kertekről és teraszokról készült fotókat láthatunk. Na de mi a titka egy ilyen igazán hangulatos sötétedés utáni helynek? Sok egyéb dolog mellett a meghitt és mutatós kültéri hangulatvilágítás – fénypontok, amelyek melegséget árasztva beragyogják a teret. A Philips Candles Outdoor legújabb, napelemes dekorációs világítása egy szettben kínál különböző felhasználási módokat, hogy a nyáresti pihenésed vagy, a családi és baráti összejövetelek a legszebb kültéri hangulatfényben teljenek és a kerted, vagy teraszod szépségét is megkoronázzák. Pislákoló fényhatása pedig éppen olyan, mint a valódi gyertyáké, a fejletett LED technológia minden előnyével. A hagyományos viaszgyertyákkal ellentétben a Philips Candles Outdoor LED gyertyafény lámpáknál nincs nyílt láng, füst vagy átforrósodás, így használata még gyermekek közelében is biztonságos. Amikor még csak a katalógusban láttam a Candles Outdoor lámpákat, már akkor tudtam, hogy: Kell nekem! Smile Azon nyomban be is szereztem a 3 darabos szettet és eldöntöttem, hogy minden tapasztalatomat leírom a termékkel kapcsolatban. A képek elkészítéséhez segítséget kértem.

A szett tartalma: 3 darab Candles Outdoor lámpa, 1 darab leszúrható tartó és 1 darab függeszthető kiegészítő.

candlesoutdoor1.jpg

katt a képre

 candlesoutdoor2.jpg

 

Üzembe helyezés

 

Minden Candles Outdoor lámpa szétcsavarható és 3 részből áll:

1. Csavard le a fehér színű, nyitott, szintetikus burát, (az oldalán vízelvezető lyukak találhatóak).

candlesoutdoor35.jpg

candlesoutdoor3.jpg

 

2. Majd csavard le az áttetsző, szintetikus anyagból készült szigetelést (ez az elektronikus részt védi).

candlesoutdoor4.jpg

 

3. Hozzáfértél a napelemes talprészhez, amelyben az akkumulátor és a beépített LED fényforrás is található. Itt a nyíl irányába told le az akkumulátort védő részt, majd az érintkezők közül el kell távolítani egy kis szigetelő lapot. (Erre a lapocskára azért volt szükség, hogy lámpa ne világítson a csomagolásban.)

candlesoutdoor5.jpg

 

4. Toldd vissza az aksit védő lapot és csavard vissza a lámpa mindhárom részét. Így helyezz üzembe minden Philps Candles Outdoor lámpát. Utolsó simításként a legalsó napelemes részről távolítsd el az áttetsző védőfóliát. Majd fejjel lefelé fordítva tedd őket napos helyre, így tud töltődni a napelemes panel. Feltöltés után a lámpák billentéssel be, illetve kikapcsolhatóak. Ennyire egyszerű.

candlesoutdoor6.jpg

 

Elhelyezés

A kiegészítők segítségével a három darabos szett minden részét másképpen helyezheted el, különböző fénypontokat kialakítva. A leszúrós lámpához a sima tartó tányért illeszd a rúdra és told az alsó részre a leszúró tüskét, így ez a kiegészítő virágágyások, nagyobb cserépben lévő növények mellett is elhelyezhető, vagy pázsitos részen is leszúrható. Végül helyezz a tartó tányérba egy Candles Outdor pislákoló fényhatású kültéri lámpát. És kész is.

candlesoutdoor7.jpg

candlesoutdoor8.jpg

candlesoutdoor9.jpg

 

Az akasztós lámpákhoz használd az oldalán kiálló részekkel ellátott alátétet, ennek két oldalára illeszd a zöld színű gumiszalagot és már mehet is bele pislákoló mécses.

candlesoutdoor10.jpg

candlesoutdoor11.jpg

candlesoutdoor12.jpg

candlesoutdoor13.jpg

candlesoutdoor14.jpg

 Nézd meg a terméket itt!

 

 

Blog bejegyzés értékelése: