Betöltés...
Keresés

Blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Cimkék listájának megjelenítése, melyek használatban vannak a naplóban.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
 • Bejelentkezés
  Belépés Belépési űrlap

Philips hue motion sensor – otthonod okos mozgásérzékelője

Beküldve - - - Világítástechnika
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 623 megjelenés
 • Nyomtatás

Van néhány jó hír a Philips hue háza táján, hamarosan új termékekkel bővül a kínálat – és végre lesz egy olyan mozgásérzékelő szenzor is a palettában, amely nagyban megkönnyítheti a mindennapjaid.
Eddig hue fényeid csak kapcsolókkal, vagy okos eszközeiddel vezérelhetted, illetve a geofencing-nek köszönhetően hazaérkezésre fényárba borulhatott otthonod. Most viszont az új beltéri mozgásérzékelővel nagyon praktikusan és kényelmesen automatizálhatod a beltéri világítást anélkül, hogy bármilyen eszköz a kezed ügyében lenne.

 

Praktikus
Beállíthatod melyik hue lámpád, mettől meddig kezelje. Például esti kijáráshoz, csak a folyósón lévő fényt kapcsolja éjféltől - reggel 7:00-ig. Egyfajta programozható beltéri mozgásérzékelő. Ez egy olyan plusz dolog a világításban, amely igazán kényelmessé teszi a mindennapokat.

Hue-motion-sensor.jpg

 

Csökkentett fényerő
A csökkentett fényerő, egy nagyon szimpatikus dolog a hue szenzortól. Mozgás érzékelésekor felkapcsolódnak előre meghatározott lámpáid, ilyenkor teljes fényerőt biztosítanak. Majd amikor néhány percig nem érzékel mozgást, a fényerőt 50%-ra csökkenti - finoman jelezve, hogy hamarosan kikapcsol. Tehát nem borul hirtelen sötétségbe. Majd továbbra sem érzékelve mozgást a világítás automatikusan lekapcsol a beállított jelzés után.

philips_Hue-motion-sensor.jpg

 

Rugalmas
Rendkívül egyszerűen, 3 lépésben telepíthető.
Elemes és teljesen vezeték nélküli, így bárhol elhelyezheted, akár asztalra, könyvespolcra, a szekrényre téve – de akár falra vagy mennyezetre rögzítheted. Az érzékelési mező pontosításához a szenzor billenthető minden irányban.


A philips HUE termékeket megvásárolhatod itt.

 

Blog bejegyzés értékelése: