Betöltés...
Keresés

 

A Fény fontos része életünknek, elsődleges és legfontosabb, természetes fényforrásunk a Nap. A Nap fénye pótolhatatlan és lakóterünk tökéletes belső megvilágításához is szükségünk van rá.

A jó beltéri világítás megteremtéséhez, azonban elengedhetetlenek a minőségi lámpatestek és fényforrások. Fontos, hogy az olyan helyeken is minőségi fényt tudjunk biztosítani, mint a folyosók, konyha vagy a fürdőszoba. Lakóterünk bizonyos részeit nem, vagy alig képes megvilágítani a természetes nappali fény. Nem is beszélve arról, hogy mit is kezdenénk lámpák nélkül akkor, amikor besötétedik.

 

A minőségi világítás tehát elengedhetetlen része otthonunknak. A megfelelő fénynek életminőség javító hatása van, befolyásolja hőérzetünket, kedélyállapotunkat, segítheti munkánk, teljessé teheti pihenésünket, kikapcsolódásunkat és nem utolsó sorban komfortossá teheti otthonunkat. A beltéri lámpatestek sokfélesége lehetővé teszi, hogy otthonunk minden részén minőségi beltéri világítást biztosítsunk. Legyen az fürdőszoba, konyha, gyerekszoba, nappali vagy annak a területnek a megvilágítása ahol dolgozunk. Lakóterünk különböző részei más és más megvilágítást igényelnek. Attól függően, hogy az adott helységben milyen tevékenység zajlik pl.: konyhában való főzés, hálószobában pihenés és alvás stb. minden tevékenység más és más megvilágítást igényel és ilyenkor a világítótest által kibocsátott fény színhőmérséklete is mérvadó lehet. Sok esetben nem elegendő egyféle világítótest elhelyezése pl.: egy mennyezeti lámpa vagy függeszték. Vannak helyiségek ahol falikarok vagy állólámpák segítségével érhetjük el a kívánt fénymennyiséget. Praktikus lehet, ha az adott helyiség megvilágítását változtatni tudjuk, erre a célra érdemes fényerőszabályzóval is használható lámpatesteket választanunk. Éjszakai jelzőfényként a tájékozódás elősegítésére kiválóan alkalmasak lehetnek a lépcsőkbe vagy a falba beépíthető kisebb világítótestek. A funkcionális beltéri világítás mellett nem feledkezhetünk meg a kiegészítő vagy hangulatvilágításokról sem. Ezzel kiemelhetjük otthonunk kedvenc részleteit, egy szép festményt, ritka növényt, vagy hangsúlyozhatjuk a belsőépítészet szempontjából fontos területeket. Amikor beltéri lámpatestet szeretnénk vásárolni számtalan dolgot figyelembe véve igyekszünk kiválasztani a legmegfelelőbbet. Ez olykor nem könnyű feladat. Fürdőszobai lámpák esetében elődleges szempont lehet a megfelelő IP védettség stb. De a többi helységünkben is különböző feltételeknek kell, hogy megfeleljenek a kiválasztott lámpák és fényforrások. Egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az energiatakarékosságra és arra, hogy a lehető legjobb minőségű és megfelelő színhőmérsékletű fényt biztosítsuk otthonunkba.

Webáruházunkban több ezer beltéri világítótest közül kényelmesen válogathat. Hivatalos forgalmazóinktól beszerzett termékink közül ismerkedjen meg a minőségi anyagokból gyártott megbízható, stílusos és dekoratív Philips InStyle kollekció 2012-2013-as termékeivel.

A Philips InStyle kollekció termékeiben a lenyűgöző egyedi formavilág és a minőségi anyagok felhasználása az energiatakarékossággal és a gyönyörű fénnyel párosul.

A Philips által használt világítástechnikai megoldások és a High Power LED technológia lehetővé teszik, hogy a Led világítás hatékonyabb, tartósabb és megbízhatóbb legyen, mint valaha. E mellett a Philips támogatja az olyan globális napi rendeket, mint pl: a CO2 kibocsátás csökkentése és ennek érdekében igyekszik környezetbarát termékeket létrehozni.

 

Gyönyörű meleg fehér fényhatások

A különböző típusú fehér fények osztályozására a színhőmérséklet kifejezést használják, ezt Kelvinben mérik és (K) betűvel jelölik. Az alacsonyabb Kelvin szám a melegebb színhőmérsékletű (sárgásabb fehér) fényt jelöli. A magasabb szám pedig a hidegebb színhőmérsékletű (kékesebb fehér) fényt jelöli. Valamennyi Philips lámpa esetében a kibocsájtott 2700-as Kelvin számú meleg fehér fény a Led technológiát a következő szintre emeli, így az elegancia, a hangulat megteremtése és az energiahatékonyság egyetlen lámpatestben egyesíthető.

 

Stílus és Forma

A Philips világítótestek esetében nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy a lámpákat egyedi stílus és dizájn jellemzi. A minimál stílus kedvelőinek tökéletes választás lehet a Philips Ponte vagy Matrix termékcsaládja. A letisztult minimál stílus rendezettséget, tiszta hatást sugall. Jellemzőek a geometriai formák használata, nagy terek és ablakok és ez által a lakásba bejutó bőséges természet fény. A Mátrix termékcsalád tagjai kiváló minőségű anyagokból (üveg és fém) készültek és a tökéletes formatervezés eredményeként megfelelő fényt képesek biztosítani. A minimál stílusjegyeknek megfelelően króm és matt króm színben rendelhetőek. A termékcsalád 3 féle mennyezeti lámpából, függesztékből és falikarból áll.

 

Szín, Minta és Változatosság

Függeszték vagy fali lámpa cserélhető üveglapokkal? A változatosság nem álom többé. A Philips Style Twist függesztékek és falikarok úgy lettek megterveze, hogy a vázat kiegészítő üveglapok egyszerűen, gyorsan és szerszámok nélkül cserélhetőek legyenek. Az időtlen alumínium váz tökéletesen kombinálható a 7 különböző üvegelem bármelyikével. A gyönyörű színes vagy mintás üveglapok közül biztosan megtalálja a hangulatához, vagy a lakásbelsőhöz leginkább illő kiegészítőt. Legyen az stílusos fekete, merész és romantikus gyönyörű piros, szolid fehér vagy áttetsző mintás, természet közeli és megnyugtató zöld vagy kavicsmintás Style Twist lámpái tökéletes díszei lehetnek otthonának.

Minőség és Elegancia

A Philips InStyle bronzszínű vázzal készült termékei tökéletesen illenek az olyan lakásbelsőkhöz, ahol a föld színek dominálnak, fa vagy fahatású bútorok és padlózat jellemző. A bronzszínű váz eleganciát sugall és a lámpák formai kialakítása egyedivé teszi környezetünket. Az elegáns és kiváló minőségű anyagokból gyártott Bow függyeszték és mennyezeti lámpa rendkívül jól illik klasszikus vagy modern belső terekhez. A két féle színben és kialakításban rendelhető Audrey képmegvilágítók segítségével kiemelheti kedvenc festményeit. A Philips által gyártott bronzszínű vázzal készült termékek mind színben, mind pedig formában is rendkívül jól kombinálhatóak egymással és egyes termékcsaládok tagjai többféle színben is elérhetőek webáruházunkban.

 

Tökéletes Fény és Biztonság a fürdőszobában

A gondosan kiválasztott magas minőségű anyagoknak, a kiváló teljesítménynek és formatervezésnek köszönhetően a Philips InStyle fürdőszobai lámpák kiválóan használhatóak nedves, párás környezetben. A fürdőszobai lámpák IP védettségtől függően felszerelhetőek a zuhanyzó, fürdőkád illetve mosdókagyló közelében. Az IP jelölés a nedvesség és a por elleni védettséget jelenti. Az IP védettség szintjét két számmal jelölik. Az első számjegy a por, a második számjegy a víz elleni behatolási szintet (védettséget) jelöli. A letisztult és egyedi formatervezésnek köszönhetően a lámpatestek tökéletes, minőségi kiegészítői lehetnek fürdőszobájának. Mindezek mellett valamennyi Philips InStyle lámpa energiatakarékos és fényerőszabályzóval is használható. (A fényerőszabályzó a legtöbb termék esetében nem tartozék.) A Philips InStyle fördőszobai kollekciójának előnye, hogy több olyan termékcsaládot alakítottak ki, melyek segítségével megkönnyítik a választást. Mivel egy-egy termékcsalád több féle fürdőszobai lámpát tartalmaz. A fürdőszobák általában nem túl nagy helységek, de az ott elvégzendő tevékenységek, mint pl.: borotválkozás vagy sminkelés precizitást igényelnek és ezekhez elengedhetetlen a minőségi fény. A jó fény megteremtéséhez alapfeltétel a különféle lámpatestek használata, legyen az beépíthető világítótest, fürdőszobai fali és mennyezeti lámpa. A stílusban és kialakításban megegyező, de mégis különféle lámpatípusok jó választás lehetnek az olyan kis területeken, mint a fürdőszoba, itt szembetűnő egységes hatást kelthetünk az ilyen lámpacsaládok felszerelésével. Mindemellett a mennyezeti lámpa fényét kiegészítheti a tükör illetve mosdókagyló fölé felszerelt fürdőszobai fali lámpa.

Akár a fürdőszobába, akár otthona más területére keres megbízható világítótestet webáruházunkban biztosan megtalálja az önnek leginkább tetszőt.