Betöltés...
Keresés

Eglo Vintage

Új lámpák, nosztalgikus megjelenéssel.

Vintage stílusú lámpák, különleges gyűjteménye, amelyek a régmúlt hangulatát idézik.
Előnyük, hogy teljesen újak, mégis olyan hatást keltenek, mintha egy bolhapiacról, vagy a
nagymama padlásáról szerezted volna be őket. Karakteres lámpatestek, amelyek közül kiválaszthatod
a leglátványosabb világítást otthonodba, legyen az rozsdás hatású, fényes vörösréz, antik fehér festésű, vagy
az 50-es évek ipari jellegét idéző lámpatest.

Otthonos stílus

Antikolt festés

Nosztalgikus led fényforrások

Carlton

Gyémánt formájú, fém lapokból álló függeszték, különleges fényhatással. A Carlton lámpák meghatározó, darabjai az Eglo vintage kollekciónak, válaszd a neked tetsző színben, vagy kombináld őket. Engedd szabadjára fantáziád és tedd egyedivé otthonod világítását.

Westbury

Ezek a fémpántokból készült, gömb formájú függesztékek - rozsdás antik hatású festéssel emelik az étkeződ, vagy a nappalid hangulatát, megjelenésük olyan akár egy régi kincs. Idézhetik egy szőlőskerttel körülvett vidéki otthon borospincéjének hangulatát, mégis helyet kaphatnak egy városi lakás karakteres világításaként. A Westbury lámpák lehetőséget adnak, hogy egyedivé tedd otthonod. Kombináld a vintage és a modern elemeket az enteriőrben.

Talbot

Elegáns és dekoratív beltéri világítás, részlet gazdag kidolgozással, antik fehér festéssel és shabby chic beütéssel. A Talbot lámpák úgy néznek ki, mintha régi lámpások lennének, amelyek a nagyi padlásáról kerültek volna elő. Szinte elengedhetetlen darabjai, egy romantikus enteriőrnek. Kopott mégis elegáns, világos, klasszikus és szép ez mind elmondható a Talbot termékcsaládról.

Tarbes

Rácsos szerkezetű, fémszálakból kialakított new Vintage lámpák textilkábellel, amelyek a kollekció, kedvelt termékei. Fedezd fel te is a Tarbes termékcsalád asztali lámpáit és függesztékeit fekete, vagy vörösréz színben. Merész és különleges, a Tarbes lámpák, amelyek sok féle enteriőrbe illenek, szárnyalj te is és alakítsd ki otthonod stílusát.

Charterhouse

Egyenes vonalvezetés, letisztult, mégis látványos dizájn. A Charterhouse lámpák fekete fém váza és átlátszó üveglapjai adják ezt a modern mégis vintage küllemet. A lámpák jellegéből adódóan az izzó teljesen átlátszik majd, használd őket Vintage LED fényforrásokkal, hogy még jobban érvényesüljenek.

Somerton

Ipari jellegű fém burás függesztékek, amelyek a régi idők hangulatát idézi. A Somerton lámpák modern stílussal is kombinálhatók és kifejezetten jól illenek az indusztriális, loft, vagy vidéki country stílusú belső terekbe. A függesztékek kulcsfontosságú „Vintage kinézetét” a forma és a kopottas festés adja, belső részük fehér, így még jobb fényhatást biztosítanak. A Somerton függeszékeket menta, bordó, meszes fehér, tóp és vörösréz antik színben is megtalálod.

Hemington

Visszafogott, rusztikus világítás. Teremts kellemes hangulatot Hemington függőlámpákkal. Virágszerű fém burájuk fekete-arany antikolással készült, belsejüket lágy tört fehér szín borítja. A Hemington lámpák tökéletes kiegészítői, többek között a kortárs stílusú otthonoknak is. Válaszd a 3 ágú változatot a komód fölé, vagy lógass be egy kisebb és nagyobb típust, különböző magasságba az étkezőasztal megvilágításához. Fogyaszd el a reggeli kávéd vagy teád természetes, tiszta, tökéletes összhangban lévő környezetben.

Priddy

A vörösréz szín különösen népszerű a lakberendezésben, csak úgy, mint a Vintage kiegészítők is. A Piriddy lámpák réz-antik festéssel készültek, nosztalgikus ipari stílusuk látványos világításként kaphat helyet a te otthonodban is.

Vintage izzók

Vintage stílusú, borostyán sárga izzók, amelyek az Edison által kialakított konstrukciót idézik. Az új LED fényforrások, nem csak a nosztalgia szerelmeseinek szívéhez állnak közel. A legújabb, biztonságos LED technológát használva ezek a fényforrások mindennapi használatra tervezve, akár 80%-os energiatakarékosságot biztosítanak. Az Eglo Vintage lámpákhoz pedig kifejezetten jól illenek, lágy meleg fehér fénnyel világítanak.

Vintage 1 + 1

Néha nem egyszerű megtalálni az enteriőrhöz leginkább passzoló lámpatestet. Az Eglo Vintage 1+1 választéka megoldást kínál neked erre. A lámpaernyők és vázak közül tetszésed szerint állíthatod össze saját Vintage lámpád. Képzeld el, meríts ihletet, alkosd meg! Vintage 1+1 saját lámpád kialakításának lehetősége.